Villa siyahını inşa etti, şimdi oyun alanından gelen gürültüden rahatsız. Mahkemede başarılı oldu

Becayiş

New member
Top Miloš Holeček'teki parkta iyi bilinen villa sahibi, belediye binası ile mahkemenin ilk turunu kazandı. Spor sahasından gelen gürültüden rahatsız oldu. Bu gösterişli konutundan sadece birkaç metre uzaklıktadır.

“Mahkemenin karar verdiği gibi nasıl karar verebileceğini kesinlikle anlamıyorum. Bay Holeček bilinçli olarak gürültünün varsayılabileceği yere bir siyah inşa etti ve şimdi gürültünün orada olduğunu savunuyor ”dedi.

Onun hayal kırıklığı şaşırtıcı değil. Belediye binasının kendisi olmasaydı, villa birkaç yıldır kırıldı. Mayıs 2014'te meclis üyeleri, büyük evi renkli bir arka planla kurtaran arazi kullanım planında bir değişikliği onayladılar. O zaman, Holeček, perde arkasında müvekkilinin arkasında zor olan avukat Silvie Georgievová tarafından büyük ölçüde yardımcı oldu.

“Bay Holeček'i Georgiev'i işe almak için tebrik ediyorum çünkü profesyonel bir performans sergiliyor. Her şey için, kaç meclis üyesi onları iki yıl öncesine göre tamamen değiştirmeye ve farklı oy kullanmaya ikna ettiğini konuşuyor ”dedi.

Bununla birlikte, yiyecekler yiyecekle büyür ve Holeček daha fazlasını ister. Parkta daha huzurlu olmak için uzun zamandır ve bir spor parkı da dahil olmak üzere yüksek sesli etkinlikler için savaşıyor. Hatta bölgedeki gürültü seviyesini bile ölçtü. Bu 2020'de oldu.

“Ne yazık ki, Bay Holeček ile ilgili sonsuz bir dizi sorun için başka bir parça,” dedi Belediye Başkanı Radim Jeline başı.

Ancak Pardubice ve çevresinde çok sayıda toprak ve gayrimenkule ait olan adam, her şeyin uykuya dalmasına ve şehre dava açmasına izin vermedi.

Gürültü Geliştirilen Post -Traumatic Sendrom

Ve şimdi ilk başarısını kutluyor. Bölge mahkemesindeki şimdiye kadarki şimdiye kadar Parducice şehri spor oyun alanından gürültünün yayılmasını önlemeyi amaçlamaktadır. Karara göre, toprağa gürültü penetrasyonuna neden olur ve karısı sağlıklı olmuştur ve -travma sonrası sendromu geliştirmiştir.

“En azından 2018'den bu yana, şehir gürültü standartlarının birkaç kez ihlal edildiğini zaten biliyordu. Bay Holeček, şehre kursu hareket ettirmek için bir milyon mali miktar bile sundu. Ancak şehir bunu kullanmadı, ”dedi Çek televizyonu Hana Mikulecká için avukat Miloš Holeček.

Şehir karara itiraz etti, bu yüzden anlaşmazlık bitmedi. Meclis üyelerinin eski hayırseverliğinin şimdi kötü bir şekilde geri döndüğü açıktır. “Şimdi insanlara siyah inşa edebileceklerini, yasanın her zaman büküldüğünü ve sonunda gerekli pulları alacaklarını söyledik.”

Öte yandan, Belediye Başkanı Michal Koláček ve Jindřich Tauber'ın eski milletvekilleri Holečka'yı destekledi. “Şaka gibi alıyorum. Nankârlılığın büyük bir tezahürüdür. Bugün aynı oyu çok düşünürdüm, ”dedi Jindřich Tauber.

Parktaki villa, Belediye Binası'nın sahip olduğu veya sahip olduğu tek sorun değil. Örneğin, 2020'de şehrin kuzeydoğu baypasının inşasının hazırlanmasını frenledi. Yetkili, yayınlanan inşaat iznine itiraz etti. Diğer şeylerin yanı sıra, Holeček, projenin ortaklığında olduğu araziye inişten yoksun olduğundan şikayet etti. Yetkili, inşaatın imar kararının inşaat izni verilmeden önce geçerli olduğunu savundu. Ona göre, en iyi çözüm inşaat iznini iptal etmek olacaktır.

“Pardribece şehrinin bypass'a ihtiyacı var. Yasadışı ve geçersiz inşaat izni, yargılamaları minimal olarak uzatacak, artış veya durduracak ”dedi.

Ancak sonunda, Elabin'den Dubina'ya giden yolun inşası, itirazlarına ve çekiciliğine rağmen başladı.