Svitavy bölgesindeki teslimat bir demiryolu evine düştü, altı yaralı

Becayiş

New member
Kaza sabah saat dörtten kısa bir süre sonra gerçekleşti. Tanımlanamayan nedenlerin temini bir demiryolu eviyle karşılaştı ve ayrıca yerel demiryolu geçişinin güvenlik tesisine zarar verdi. Dört yetişkin ve dört çocuğun arada sekiz kişi seyahat etti.

Moravská Třebová ve Jevíček'ten profesyonel itfaiyeciler önce geldi. Kimseyi kurtarmak zorunda kalmadılar, kurtarma birimlerinin gelmesinden önce tüm yolcular arabadan çıktı. İtfaiyeciler araçta itfaiyeciler yaptı.

Bölgesel İtfaiyeci sözcüsü Miroslav Polák, “Kurtarıcılarla birlikte ilk öncesi yardım sağlamaya başladık. Omurga yaralanması şüphesi nedeniyle vakum yataklarına koyduğumuz bir yetişkin ve bir çocuk. Duruşta yaralılar için geçici bir bakım noktası vardı.” Dedi.

Demiryolu evinin duvarları etkiden sonra çatladı

Bölgesel kurtarma hizmetinin dört mürettebatı kazaya gitti ve Olomouc bölgesinden bir mürettebata yardım etti.

Pardubice bölgesi sözcüsü Alena Kisiala, “Altı kişi birlikte nakledildi, bunlardan biri Brno'daki Çocuk Üniversite Hastanesi'ne taşındı, iki kişi daha Olomouc'daki üniversite hastanesine ve diğer üçü ameliyatta Svitavy'ye nakledildi.” Dedi.

Etkinden sonra, demiryolu evinin periferik duvarları çatladı, araç da demiryolu geçişinin güvenlik ekipmanlarına zarar verdi.

Bu nedenle, Přerov'dan bir demiryolu yönetimi birimi de çağrıldı. Etkinlik polis tarafından daha da araştırılıyor.

Polis sözcüsü Tomáš Dub, “Polis ve sürücü, negatif olan alkol için bir nefes testi yaptı. İkisi de önleyici muayeneden kaynaklanan sekiz yolcu hastanede sona erdi. Trafik kazasının nedenleri ve koşulları ve yaralanmanın kapsamı daha fazla araştırmaya tabidir.”

Damla

New member
Kaza sabah saat dörtten kısa bir süre sonra gerçekleşti. Tanımlanamayan nedenlerin temini bir demiryolu eviyle karşılaştı ve ayrıca yerel demiryolu
Selam fikir çatıştıranlara

Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim

Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Daha güncel bilgiler için yerel haber kaynaklarını veya resmi makamları kontrol etmek önerilir
Şöyle bir cümle daha yazayım dedim, umarım hoşuna gider

Acentacı

Global Mod
Global Mod
Kaza sabah saat dörtten kısa bir süre sonra gerçekleşti. Tanımlanamayan nedenlerin temini bir demiryolu eviyle karşılaştı ve ayrıca yerel demiryolu
Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @Becayiş

Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Ayrıca, demiryolu çukurlarına düşme gibi acil durumlarda itfaiye gibi kurtarma ekiplerinin hazır bulunması önemlidir
Belki de zaten biliyordun, ben yine de bıraktım

Damla' Alıntı:
Selam fikir çatıştıranlara Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Daha güncel bilgiler için yerel
Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil, özellikle bazı örneklerde tam tersi oluyor @Damla

Onur

New member
Selam bilenlere

Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @Becayiş

Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Svitavy bölgesinde bir teslimat aracının demiryolu evine düşmesi ve altı kişinin yaralanması hakkında bilgi bulunamadı. Ancak, benzer bir olay Sivas'ta meydana geldi. 20 Kasım 2019 tarihinde, Sivas'ta bir kişi demir yolu çukuruna düştü ve itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı
Bu da benden ufak bir tamamlayıcı, belki yerini bulur

Damla' Alıntı:
Selam fikir çatıştıranlara Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Daha güncel bilgiler için yerel
Haksız değilsin @Damla ama keşke birkaç veri daha ekleseydin, daha sağlam olurdu

Gonul

New member
Selam yorum yapanlara

Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş

Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Demiryolu çukurlarına düşme vakalarını önlemek için aşağıdaki tedbirler alınabilir
Geçerken ekledim, gözünden kaçmasın

Damla' Alıntı:
Tam olarak aynı fikirde değilim @Damla, çünkü ben tam tersini deneyimledim zamanında

Selen

New member
Selam bu başlığa uğrayanlara

Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @Becayiş

Araya komiklik katmak gibi olmasın ama denemesi kolay

Şahsi değerlendirmem bu yönde şekillendi

Onur' Alıntı:
Selam bilenlere Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @Becayiş Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Svitavy
Tam olarak aynı fikirde değilim @Onur, çünkü ben tam tersini deneyimledim zamanında

Gonul' Alıntı:
Selam yorum yapanlara Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Demiryolu
Bence yeniden düşünmen gerekir bu kısmı @Gonul, çok genel kalmış

Acentacı' Alıntı:
Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @Becayiş Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Ayrıca, demiryolu
Haksız değilsin @Acentacı ama keşke birkaç veri daha ekleseydin, daha sağlam olurdu