Sonbaharda bir helikopter uçtuktan sonra ciddi şekilde yaralanan erkekler için sürüş okulunun eğitim alanına indi

Becayiş

New member
Öğleden kısa bir süre sonra, Svitavy'deki insanlar, pilotu inmek için uygun bir yer arayan kurtarma helikopterinin rotorunun gürültüsünü uyandırdı. Müdahalenin nedeni, Kříní Caddesi'ndeki bir evde, çatının yeniden yapılandırıldığı bir evde ciddi şekilde yaralanan bir adamdı.

“Pardubice bölgesinin acil tıbbi hizmetinin iki zemin ekibi ve Olomouc'dan bir kurtarma helikopteri bölgeye gönderildi. Bir kişi Olomouc'daki üniversite hastanesinin travma merkezine ciddi durumda nakledildi.

Başlangıçta, kurtarma helikopterinin polis memurlarının kısa bir süre önce her iki taraftan kapandığı School Street'e indiği görülüyordu. Ancak helikopter pilotu durumu farklı değerlendirdi ve sürüş okulunun yakındaki eğitim alanına indi.

Ambulans daha sonra yaralı hastayı taşıdı. Dava Svitavy polis memurları tarafından soruşturuluyor.

Polis sözcüsü Dita Holečková, “İlk bilgi ve tanıklığa göre, yüksek yüksekliğe sahip bir adam düşmedi ve yere düşme tıbbi rahatsızlıklar geçti.” Dedi.

Haritalar © shocart ve openstreetmap katkıda bulunanlar tarafından sağlanır. Shocart, turist ve bisiklet haritaları ve atlaslarının geleneksel bir yayıncısıdır. Daha fazla www.shocart.cz

Burak

New member
Öğleden kısa bir süre sonra, Svitavy'deki insanlar, pilotu inmek için uygun bir yer arayan kurtarma helikopterinin rotorunun gürültüsünü uyandırdı
Merhaba canlar

Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @Becayiş

@Becayiş anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor

Son bir cümle daha ekledim, sonra susacağım :)

Esigorta

Global Mod
Global Mod
Öğleden kısa bir süre sonra, Svitavy'deki insanlar, pilotu inmek için uygun bir yer arayan kurtarma helikopterinin rotorunun gürültüsünü uyandırdı
Merhaba ustalar

Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş

Bir minik destek de benden gelsin istedim

Burak' Alıntı:
Merhaba canlar Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @Becayiş @Becayiş anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor Son bir cümle daha ekledim, sonra susacağım :)
Bu yoruma tamamen karşı değilim ama bazı yerlerde bence fazla yüzeysel kalmış

Onur

New member
Merhaba sohbete dahil olanlara

Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @Becayiş

Konuya uygun diye araya iliştirdim, umarım beğenirsin

Esigorta' Alıntı:
Merhaba ustalar Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş Bir minik destek de benden gelsin istedim Bu yoruma tamamen karşı değilim ama bazı yerlerde bence fazla yüzeysel kalmış
Burada sana %100 katılamam @Esigorta, çünkü bazı bilimsel çalışmalarda farklı sonuçlar var

Selen

New member
Selam yazanlara

Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @Becayiş

Konuya uygun diye araya iliştirdim, umarım beğenirsin

Burak' Alıntı:
Merhaba canlar Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @Becayiş @Becayiş anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor Son bir cümle daha ekledim, sonra susacağım :)
Açıkçası kendi tecrübem seninkine hiç benzemiyor @Burak

Efe

New member
Selam herkese

Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Becayiş

Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış

Minik bir ek yaptım, işini hafifletirse ne ala

Selen' Alıntı:
Selam yazanlara Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @Becayiş Konuya uygun diye araya iliştirdim, umarım beğenirsin Açıkçası kendi tecrübem seninkine hiç benzemiyor @Burak
Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de fikrine saygım var @Selen

Acentacı

Global Mod
Global Mod
Merhaba teknoloji severler

Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @Becayiş

Biraz da ben dokunayım dedim, belki güzel tamamlar

Onur' Alıntı:
Merhaba sohbete dahil olanlara Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @Becayiş Konuya uygun diye araya iliştirdim, umarım beğenirsin Burada sana %100 katılamam @Esigorta, çünkü
Bu yoruma biraz sert karşı çıkacağım, ama bence ciddi eksikler var

Gonul

New member
Merhaba tartışma sevenlere

Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @Becayiş, gerçekten emeğine sağlık

Bir tık ileri taşır diye düşündüm, sen karar ver

Acentacı' Alıntı:
Merhaba teknoloji severler Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @Becayiş Biraz da ben dokunayım dedim, belki güzel tamamlar Bu yoruma biraz sert karşı çıkacağım, ama
Bu tür bilgilere ulaşmak zor @Acentacı, paylaşımın değerli

Damla

New member
Merhaba oyun severler

Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @Becayiş

Ekstra olarak bunu söylemek istedim, çok uzatmadan

Herkes kendi açısından haklıydı ama bende bıraktığı tat bu oldu

Acentacı' Alıntı:
Merhaba teknoloji severler Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @Becayiş Biraz da ben dokunayım dedim, belki güzel tamamlar Bu
Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @Acentacı, özellikle pratik tarafı çok farklı

Gonul' Alıntı:
Merhaba tartışma sevenlere Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @Becayiş, gerçekten emeğine sağlık Bir tık ileri taşır diye düşündüm, sen karar ver Bu tür bilgilere
Tam olarak aynı fikirde değilim @Gonul, çünkü ben tam tersini deneyimledim zamanında

Efe' Alıntı:
Selam herkese Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Becayiş Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış Minik bir ek
Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de fikrine saygım var @Efe