Sedlák kaledeki hayaleti övdü: Wilda ihtiyacımız olduğunda yardım edecek. Bizi kurtardı

Becayiş

New member
Muhtemelen Will'in kurtarılmasındaki en önemli hamle, 15. dakikada Andrej Nestrail'in Ocel'in çapraz sahasında yarı boş kaleye tükürmesiydi, ancak ev sahibi kaleci sopasına bir tuzak kurup fantastik bir şekilde pakı oraya sakladı.


Geçen sefer Tinc'te (6:2) harika bir iş çıkardı ve onun sayesinde kazandık. Çorba ml, ama Wilda pome'a ihtiyacımız olduğunda. Bugün tamamen karanlık olduğu için hava oldukça iyiydi, diye devam etti Sedlk.


Roman Will'in Andrej Nestrail'in steline karşı hamlesine bakın:


24 Nisan 2024, 20:55 pspvek arşivlendi: 24 Nisan 2024, 21:31.





Belki de Finlandiya serisinde ilk kez her iki taraftaki güç dağılımı belirgindi. Yedi maçta iki serisini geride bırakan yorgun Öceli, ikinci yarıda beşinci kez durmadı ancak Dinamo onları ayağa kaldırdı.


Tinec, on dakikadan fazla bir süre boyunca Will'e doğru tek bir atış yapamadı ve onlar da evi cezalandırıyorlardı. Beş dakika içinde Lukov Radil ve Sedlk art arda gol attı, ardından Martin Kaut geldi. St.Petersburg'da 3:0 öndeydiler. Brny'den Caetl El.



Tinec golü Ondej Kacetl finalde Pardubice ile buluştu.



Pardubick tonk Tom Hyka, Tinc ile birlikte Luke Sedlek'in finaldeki golünü kutluyor.



Bu bakımdan hızlı bir şekilde çizgileri döndürdüğü zaman hiçbir şekilde baskı altına girmiyor ve ben de savunma hattında onunla oynamak zorunda kalmıyorum. Hayranlar bile okursa, o kadar çok hayran ve biz tehlikeli olabiliriz. Bu bir kurtuluş meselesi, bugün güzel bir gün, diye sevindi Sedlk.


Dinamo, Fin mobilyalarını ele geçirdi ve Masaryk maçını kazanmaya bir adım kaldı. Gelin ve maçın saat 17.00'de başlayacağı Tinc'te onunla buluşun.


Kurtarışlarda 3-2 önde olmak büyük bir kayıp. Sezonun son maçından önce Sedłek, yapmamız gereken asıl şeyin maç öncesinde belirlediğimiz taktik talimatları takip etmek, oyunumuzdan geri adım atmamak ve tekrar karamsarlığa kapılmamak olduğunu söyledi. Aksi takdirde maç Pazar günü Pardubice'de oynanacak.



Sout'u al