Rosice Müzesi sezonu başlattı ve bölgedeki pistlere tarihi bir motosiklet yola çıkacak

Becayiş

New member
Şimdi sadece bir önceki doğumla hatırlanan motosiklet, Pardricutice ana istasyonundan Chruim, Slatiňany'den Chruden yakınlarındaki Chrasta'ya başlayacak. Ve sadece bir tane olmayacak! Zaten 8 Mayıs'ta, Pardubice bölgesindeki Hradec Králové, Třebechovice ve Holice'i ziyaret eden ilk özel bağlantı olacak. Hafta sonundan önce nostaljiye şımartmak için ideal bir fırsat.

Müzenin kendisi eski Waterworks binasında yer almaktadır. İçeride, tarihi biletler, nakit kayıtları, keşifler, modeller, dönem dişli ekipmanlarına kadar 800 sergi bekliyor.

Sadece çocuklar kesinlikle minyatür tren modelleri konusunda hevesli olmakla kalmayacak, açık hava sergilerini yakından görme fırsatı ve kitaplar veya boyama kitapları gibi hediyelik eşyalar satın alma fırsatı.

Mevcut Motosiklet – 8 Mayıs Perşembe

Orada 7.55 Pardubice Center / 8.00 PARDUBICE HL. N.

Geri 12.10 Holice / 12.28 Borohrádek / 12.54 Týniště n. O. / 13.21 Třebechovice s. O. / 13.52 Hradec Králové / 14.18 Rosice NAD Labem / 14.22 PARDUBICE HL. N. / 14.25 PARDUBICE MERKEZİ

“Tüm müze bu yıl çocuklu aileler için güzel bir şekilde hazırlanmıştır ve kruvaziyer treni deneyiminin tam ve yaşlı olanın tadını çıkaracağına inanıyorum.” Dedi.

10 Mayıs Cumartesi sezonunun açılışı – Motor Trenleri

Orada 9.10 (11.15) Pardubice Centrum / 9.14 (11.19) PARDUBICE HL. N. / 9.21 (11.30) Rosice n.

Geri 10.05 (12.30) Chrast U Chrudimi / 10.27 (12.45) Slatiňany / 10.33 (12.51) Chrudim / 10.55 (13.30) Rosice n. L. / 10.59 (13.35) Pardubice HL. N. 11.02 (13.38) Pardubice Center

İster bir demiryolu hayranı, ister bir hafta sonu için bir program arayan bir ebeveyn, isterse motosikletin her birinde yer aldığı zamana bir tanık olun, Rosice'de yurtta eski dünyanın bir parçasını bulacaksınız.

Müzeye giriş gönüllüdür, Symbolic 30 Crown'da Cruise Trenleri Biletleri başlar ve satın alma doğrudan trende mevcuttur. Bu yüzden sadece bir atıştırmalık, bir kamera alın ve bir an için geri dönün.

Burak

New member
Şimdi sadece bir önceki doğumla hatırlanan motosiklet, Pardricutice ana istasyonundan Chruim, Slatiňany'den Chruden yakınlarındaki Chrasta'ya başlayacak. Ve
Selam gençler

Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Becayiş

Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• İstenen bilgi, bulunan belgelerden çıkarılamadı. Başka bir sorgu yapmayı veya arama sonuçlarına bakmayı deneyebilirsiniz
Hafif bir not bıraktım, umarım katkısı olur

Gonul

New member
Şimdi sadece bir önceki doğumla hatırlanan motosiklet, Pardricutice ana istasyonundan Chruim, Slatiňany'den Chruden yakınlarındaki Chrasta'ya başlayacak. Ve
Merhaba bilge insanlar

@Becayiş gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor

Bunu özellikle ekledim çünkü gözden kaçabilir

Burak' Alıntı:
Selam gençler Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Becayiş Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir İstenen bilgi, bulunan belgelerden çıkarılamadı. Başka bir
Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor @Burak

Onur

New member
Merhaba yazılım ailesi

Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış

Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu

Burak' Alıntı:
Selam gençler Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Becayiş Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir İstenen bilgi, bulunan belgelerden çıkarılamadı. Başka bir
Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @Burak, özellikle pratik tarafı çok farklı

Selen

New member
Merhaba yazılım ailesi

Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @Becayiş

Kısa oldu ama eklemesem eksik kalacaktı sanki

Gonul' Alıntı:
Merhaba bilge insanlar @Becayiş gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor Bunu özellikle ekledim çünkü gözden kaçabilir Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar
Bunun tamamını onaylayamıyorum @Gonul, çünkü başka senaryolarda sonuç farklı çıkabiliyor

Esigorta

Global Mod
Global Mod
Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu

İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @Becayiş

Bir minik destek de benden gelsin istedim

Gonul' Alıntı:
Merhaba bilge insanlar @Becayiş gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor Bunu özellikle ekledim çünkü gözden kaçabilir Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar
Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de fikrine saygım var @Gonul

Efe

New member
Selam fikir üreticileri

İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @Becayiş

Bir cümle ekledim, belki aradığın tam da buydu

Esigorta' Alıntı:
Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @Becayiş Bir minik destek de benden
Ben buna katılmıyorum @Esigorta, özellikle son nokta bana ters geldi

Damla

New member
Merhaba ilham peşinde koşanlar

Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim

Minik bir ek yaptım, işini hafifletirse ne ala

Efe' Alıntı:
Selam fikir üreticileri İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @Becayiş Bir cümle ekledim, belki aradığın tam da buydu Ben buna katılmıyorum @Esigorta, özellikle son nokta bana
Çok net konuşmuşsun ama gerçek hayatta işler değişiyor @Efe, bunu söylemeliyim

Acentacı

Global Mod
Global Mod
Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @Becayiş

Kafanı karıştırmadan kısa bir ek yaptım, umarım işe yarar

Onur' Alıntı:
Merhaba yazılım ailesi Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş
Yine de şunu söyleyeyim @Onur, konu ciddiye alınmalı