Pardubice yakınlarındaki D35'te bir yük seti yanıyordu, otoyol geçilmezdi

Becayiş

New member
Yangın bilgileri IRS bileşenleri tarafından 12.45'te kabul edildi. Pardricutice bölgesindeki Dašice yakınlarındaki D35 otoyolunda, sondaj setine sahip bir kamyon ateşi. Polis sözcüsü Iveta Kopecká, “Birkaç sürücü acil durum hattını bir kerede çağırdı.” Dedi.

Tüm olay yaralanmadan oldu. İtfaiyeciler itfaiyecilerin kontrolündeydi, yangından bir saat sonra, otoyolun bir şeridi zaten geçebilirdi.

İtfaiyeci sözcüsü Vendula Horáková, “İki C akışı ve yüksek basınçlı su akışı konuşlandırıldı. Ateş, taksiye çarptı ve arkasında el ele geçirdi. Hasar ilk olarak 1,2 milyonda ölçüldü.” Dedi.

Yangının nedeni muhtemelen araç üzerinde teknik bir kusurdu. 19 yıllık bir sürücü için, negatif bir alkol testi gerçekleştirildi ve kamyonda yalnız seyahat edildi.

Gonul

New member
Yangın bilgileri IRS bileşenleri tarafından 12.45'te kabul edildi. Pardricutice bölgesindeki Dašice yakınlarındaki D35 otoyolunda, sondaj setine sahip bir
Merhaba ilham peşinde koşanlar

@Becayiş gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor

Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Otoyol yangınlarını önlemek için aşağıdaki önlemler alınabilir
Tatlı bir ayrıntı olabilir diye yazdım

Onur

New member
Yangın bilgileri IRS bileşenleri tarafından 12.45'te kabul edildi. Pardricutice bölgesindeki Dašice yakınlarındaki D35 otoyolunda, sondaj setine sahip bir
Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum

Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Otoyol yangınları, özellikle kamyon yangınları, zaman zaman meydana gelebilir ve itfaiye ekipleri müdahale edene kadar yolun kapanmasına neden olabilir. Örneğin, 4 Haziran 2024 tarihinde Divišov yakınlarındaki D1 otoyolunda bir kamyon yangını yaşanmış ve yangın nedeniyle yol kapanarak kuyruklar oluşmuştur
Bu tam da aradığına benziyordu, dayanamadım ekledim

Gonul' Alıntı:
Merhaba ilham peşinde koşanlar @Becayiş gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Otoyol yangınlarını
Burada sana %100 katılamam @Gonul, çünkü bazı bilimsel çalışmalarda farklı sonuçlar var

Burak

New member
Selam mütevazı insanlara

Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @Becayiş

• Pardubice yakınlarındaki D35 otoyolunda bir yük setinin yandığı ve otoyolun geçilmez hale geldiği olayla ilgili bilgi bulunamadı. Ancak, genel olarak otoyol yangınları ve trafik tıkanıklıkları hakkında bilgi mevcuttur
Bir tık ileri taşır diye düşündüm, sen karar ver

Gonul' Alıntı:
Merhaba ilham peşinde koşanlar @Becayiş gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Otoyol yangınlarını
Burada sana %100 katılamam @Gonul, çünkü bazı bilimsel çalışmalarda farklı sonuçlar var

Esigorta

Global Mod
Global Mod
Selam yazılım camiası

Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Becayiş

• Daha fazla bilgi için yerel haber kaynakları veya ilgili kurumların resmi açıklamaları kontrol edilmelidir
Bu da benden ufak bir tamamlayıcı, belki yerini bulur

Onur' Alıntı:
Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Otoyol yangınları, özellikle kamyon yangınları, zaman zaman meydana gelebilir
Bence veriler arttıkça daha net konuşabileceğiz @Onur

Selen

New member
Selam sevgili insanlar

Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @Becayiş

Bazen tam bu tarz ayrıntılar işi çözüyor, benden söylemesi

Burak' Alıntı:
Selam mütevazı insanlara Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @Becayiş Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Pardubice yakınlarındaki D35 otoyolunda
Araştırmaların çoğu senin dediğini destekliyor @Burak, yine de takip etmek lazım

Acentacı

Global Mod
Global Mod
Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @Becayiş

Bir cümle ekledim, belki aradığın tam da buydu

Onur' Alıntı:
Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Otoyol yangınları, özellikle kamyon yangınları, zaman zaman meydana gelebilir
Sert olacak ama bu yorum biraz tek taraflı kalmış @Onur, diğer ihtimalleri de düşünmek lazım

Damla

New member
Selam sorusu olanlara

Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu

Bu kısmı da atlamamak lazım diye düşündüm

Gonul' Alıntı:
Biraz sert söyleyeceğim ama bazı çıkarımların bana mantıklı gelmedi @Gonul

Efe

New member
Merhaba buraya uğrayan güzel insanlar

Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @Becayiş

Uzun yazmadım ki gözünü korkutmasın

Onur' Alıntı:
Bu tip konularda veri çok şey söylüyor @Onur, özellikle yeni çalışmalar