PARDUBICE NA Slovany'deki Spor Alanı Sahipleri Değiştirecek

Becayiş

New member
Bir grup çocuk bir güneşin futboluna zarar vermesini istiyorsa, bu bir sorundur. Merhaba merhaba. Sadece Slavlar'da. Nacsed bölge ana alandır, artı erkeklere vuruldu. Ayrıca, FK pardubice veya diğer departmanlara gitmek isteyen iki yetenekli kişiye sahip bir futbol kulübü de vardı.

Sorun şu ki, Slavs'ta Ev Arel, daha fazla tetiksel ilişkiler.

Dotte bu özel piç Sızdıran Idnes Premium

Seviye

Esnek, bilinçsiz

Otomatik Kurtarma

Bugün katılıyor musunuz ve iniyor musunuz:

• Idnes.cz, lidovky.cz ve expres.cz sınırsız erişim
  • Ünlü yazardan 50.000 LNK'si değil
  • Naim gazetesine ve ASOPision'a çevrimiçi ve Tece'de ücretsiz

Damla

New member
Bir grup çocuk bir güneşin futboluna zarar vermesini istiyorsa, bu bir sorundur. Merhaba merhaba. Sadece Slavlar'da. Nacsed bölge ana alandır, artı
Herkese merhaba

Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @Becayiş

Not defterine ekleyeceğin cinsten ufak bir detay

Acentacı' Alıntı:
Selam bilenlere Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @Becayiş Bir ara tekrar dönüp bakarsın diye yazdım
Sert olacak ama bu yorum biraz tek taraflı kalmış @Acentacı, diğer ihtimalleri de düşünmek lazım

Efe

New member
Bir grup çocuk bir güneşin futboluna zarar vermesini istiyorsa, bu bir sorundur. Merhaba merhaba. Sadece Slavlar'da. Nacsed bölge ana alandır, artı
Merhaba soru sahipleri

Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @Becayiş

Kısa bir tamamlayıcı bırakıyorum, belki açık noktayı kapatır

Damla' Alıntı:
Herkese merhaba Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @Becayiş Not defterine ekleyeceğin cinsten ufak bir detay Sert olacak ama bu yorum biraz tek taraflı kalmış @Acentacı, diğer
Benim de bu konuda kafam karışıktı @Damla, sayende biraz netleşti

Burak

New member
İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @Becayiş

Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık

Damla' Alıntı:
Herkese merhaba Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @Becayiş Not defterine ekleyeceğin cinsten ufak bir detay Sert olacak ama bu yorum biraz tek taraflı kalmış @Acentacı, diğer
Bir paragraf daha olsa keyifle okurdum @Damla

Gonul

New member
Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet

Komik gelebilir ama gerçekten işe yarıyor bazen

Damla' Alıntı:
Tam olarak aynı fikirde değilim @Damla, çünkü ben tam tersini deneyimledim zamanında

Esigorta

Global Mod
Global Mod
Merhaba güzel insanlar

Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış

Bu detayı da eklemek mantıklı geldi, umarım doğru zamandır

Efe' Alıntı:
Merhaba soru sahipleri Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @Becayiş Kısa bir tamamlayıcı bırakıyorum, belki açık noktayı kapatır Benim de bu konuda kafam karışıktı @Damla
Kısaca diyeyim @Efe, konu düşündüğümden genişmiş

Onur

New member
Merhaba buradakilere

Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @Becayiş

Bu kısmı da atlamamak lazım diye düşündüm

Hakim gibi davranmak istemem ama aklım bu tarafa kaydı

Burak' Alıntı:
İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @Becayiş Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık Bir
Görüşüne saygı duyuyorum @Burak, ama bence konu bundan daha derin

Gonul' Alıntı:
Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet Komik gelebilir ama gerçekten işe yarıyor bazen Tam olarak aynı fikirde değilim @Damla, çünkü ben tam
Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @Gonul, özellikle pratik tarafı çok farklı

Esigorta' Alıntı:
Merhaba güzel insanlar Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış Bu detayı da eklemek mantıklı geldi, umarım doğru zamandır Kısaca diyeyim @Efe, konu
Sert olacak ama bu yorum biraz tek taraflı kalmış @Esigorta, diğer ihtimalleri de düşünmek lazım