PARDUBICE – č.

Becayiş

New member
Southei Two Tdny güven, EV masası en son biter ve tek PMO inerken. PARDUBICE U 15. Şehir'den ayrılamaz ve EC en yüksektir. Giriş Porek tarafından puanlandı.

Aktif olmak istedik, özellikle ilk sonda oturmayan. Yarı zamanda büyük bir memnuniyetsizlik vardı. Bazen iyi futbol oynarız ve mücevher koyamayız. Bugün yağsızdı, Piznni DOMC Trenr David Sthavka'nın duyguları ve köpekleriyle çelişiyor.

Esk Budjovice yüksek bir Presink kurdu ve kale dakikalarında DKY onu Glov Ance'e aldı. KRCH, hedefin evine ilerledi, ancak Nik iki ceketi şımarttı ve sonra sadece Noslin'in dönüşüne çarptı.

Ev yavaş yavaş bayıldı, ancak Dinamo savunmasının savunmasına karşı sadece TKO itti. Surzyn'in VPNA'nın sol tarafındaki evciliği 14. dakikanın hedefini yakaladı. Ter dışarı çıkıyordu ve aynısı, derenin ucunda olağandışı başlayan Patrka tarafından yönetildi.

Girişin değişmesinde bile dinamo savunmasına devam ettiler. Oyun sonra her iki tarafta Oivila stdn. 69. dakikada konuk, küçük VPN'den sonra sayfaların alanında yüzeysel molayı değiştirmedi, deneyimli Bakek ezildi.

Pardubit'te 74 dakika içinde kutladılar. Noslin, uzun bir süre sonra, diğer bybred Glman Janek'in ve Patrka'nın sağ tarafındaki merkezin önünde, onu Bevno'nun altında kandırmış olan Storaco Tank'ı savunmak için gönderildi. Saldırgan evrensel kuşlar, Ronka liginin en iyi karanlığının pozisyonunu doğruladı. Tanko, 45 santimetre ofsayttan kaçındı.

Ev üstyapı içindeydi ve VTZSTVO'da parçalanmış bir vomage içinde tutuldu. Ligdeki dinamo ile arkalarında gol attılar ve doğruladılar. Southei 45 Utkn'ye davet etmedi.

Utkn, Pardubice'in cezalandırdığı ve hak ettiği bir duruma karar verdi. Burada içiyorduk, ama altında. Bireysel hatalar, bu ns tüm mevsimi yapar. Kalitenin kalitesini alıyorum, pişman Budjovick Trenr Ji Lerch.

Şans Ligi – Chip Hakkında Grup

3. Bisiklet 10. 5. 2025 13:30

Raporlar:
Vorel TRDL (83. Mahuta), Noslin, Lurvink, Surzyn Mek, Simon (58. Tanko, 90+4. D. D. IMEK) Kissiedu, Ancl, Kalabika (C) (58. Sychra) Patk (83. Solil).

Raporlar:
Janek Pekark, MKA, Hubnek (C), Kon, Krch (77. PreK), Doudra (64. Ogiomade) Skal (77. Havelka), Isaac (64. Ekpai), Adediran (84. Osmank).

Nhradci:
Stejskal Yahaya, S. IMEK, Leipold, Fila, Alijagi.

Nhradci:
Fendrich Oudeek, Berber.

LUT KARTI:
89. Solil

LUT KARTI:
12. Adediran

Karar: Bohata ndvornk, Leka.

Şair Divk: 1 326

Çevrimiçi bir raporda Pejt

Onur

New member
Southei Two Tdny güven, EV masası en son biter ve tek PMO inerken. PARDUBICE U 15. Şehir'den ayrılamaz ve EC en yüksektir. Giriş Porek tarafından puanlandı
Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @Becayiş

Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim

Uzun uzadıya yazmadım, sadece bir ipucu bıraktım

Efe' Alıntı:
Selam sorusu olanlara Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @Becayiş Benim de aklıma gelen buydu, belki destek olur
Genel çerçevede haklısın @Efe, detaylar değişebilir

Burak

New member
Southei Two Tdny güven, EV masası en son biter ve tek PMO inerken. PARDUBICE U 15. Şehir'den ayrılamaz ve EC en yüksektir. Giriş Porek tarafından puanlandı
Selam fikir üreticileri

İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @Becayiş

Konu derin ama ben sadece ufak bir katkı bırakıyorum

Onur' Alıntı:
Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @Becayiş Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim Uzun uzadıya yazmadım, sadece bir ipucu
Bu sürecin geleceği beni meraklandırıyor @Onur, gözüm üzerinde

Esigorta

Global Mod
Global Mod
Selam akıl danışanlara

@Becayiş gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor

Bu tam da aradığına benziyordu, dayanamadım ekledim

Onur' Alıntı:
Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @Becayiş Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim Uzun uzadıya yazmadım, sadece bir ipucu
Tam olarak aynı fikirde değilim @Onur, çünkü ben tam tersini deneyimledim zamanında

Gonul

New member
İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @Becayiş

Aklıma gelmişken hemen eklemek istedim, belki önemli olur

Onur' Alıntı:
Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde işler senin dediğin gibi ilerlemedi @Onur

Selen

New member
@Becayiş okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri

Kısaca bir bak, belki sen de hak verirsin

Son söz değil ama son izlenim olarak bunu söyleyebilirim

Gonul' Alıntı:
İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @Becayiş Aklıma gelmişken hemen eklemek istedim, belki önemli olur Genel olarak iyi
Katılmak zorundayım diyemem @Gonul, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti

Esigorta' Alıntı:
Selam akıl danışanlara @Becayiş gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor Bu tam da aradığına benziyordu, dayanamadım ekledim Tam
Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor @Esigorta

Burak' Alıntı:
Selam fikir üreticileri İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @Becayiş Konu derin ama ben sadece ufak bir katkı bırakıyorum Bu sürecin
Bence burada yanıldığın yerler olabilir @Burak, özellikle ikinci kısım tartışmalı