Motorer, polisi 170 km/s'ye kadar hızla sürdü, sosisleri çekti

Becayiş

New member
Polis devriyesi adamı durdurmak ve Pardubická Street Husova'daki 21. saatten sonra geçen Perşembe günü kontrol etmek istedi, ancak polis ona “Beacons'a” gitmesine rağmen zorluklara cevap vermedi.

Polis sözcüsü Tomáš Dub, “Başka bir otobüs durağında durdurmaya karar verdiler, ancak bisikletçi 30 ila 40 km/ha arasındaki hızda devam etti. Sezemice'deki Pardubice'den devam etti.” Dedi.

Durum, sürücünün gazı aldığı ve koşmaya başladığı köyün sonundaki markaya girdi. “Ama Kawasaki Ninja gerçekten güçlü bir makinedir ve deneyimli bir bisikletçiye ihtiyaç duyar, adam kendini ikna etti,” dedi Dub.

Otuz dokuz yıl sürücü 170 km/s'ye kadar sürdü, önce sol bir dönüşü kaldıramadı ve kaldırımdan kaldırımın üzerinden atladı, sadece motosiklette kaldı ve cebinden sosisleri kaybeddi.

Dub, “Tekrar kaldırımda birkaç on metre geçtiğinde benzer şekilde bir dönüş ortaya çıktı. Başka bir yerde ada geri döndü.”

Kovalamaca sonunda, bisikletçinin ilk kez polis arabasının sığamadığı dar bir pasajdan yararlandığı, ancak sonunda paleti durdurduğu şirketlerden birinin tesislerinde sona erdi.

Dub, “Artık makineye tutunamadı, onu attı ve koşmaya başladı. Ama polis sonunda bir süre sonra onu yakaladı ve adam kelepçelerle ve sonra bir polis hücresinde sona erdi.” Dedi.

Nefes testi negatifti, ancak adam bir ilaç testi yapmayı reddetti. Geçerli bir sürüş yasağı olduğu ve iki yıla kadar hapis cezasına çarptırıldığı için araba kullanıyordu.

Acentacı

Global Mod
Global Mod
Polis devriyesi adamı durdurmak ve Pardubická Street Husova'daki 21. saatten sonra geçen Perşembe günü kontrol etmek istedi, ancak polis ona "Beacons'a"
Merhaba arkadaşlar

Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık

Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Sürücü, 170 km/sa hıza ulaştığında bir virajı alamayarak tekrar kaldırıma çıkmış ve sosislerini düşürmüştür. Kovalamaca, sürücünün bir iş yerinin dar bir geçidinde motosikletinden atlayıp kaçmasıyla sona ermiş, ancak polis tarafından yakalanmıştır
Bunu da araya bıraktım, belki sonraki aşamada lazım olur

Burak

New member
Polis devriyesi adamı durdurmak ve Pardubická Street Husova'daki 21. saatten sonra geçen Perşembe günü kontrol etmek istedi, ancak polis ona "Beacons'a"
Merhaba tartışmaya katılanlara

Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında

Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Bu olay, 2025 yılında Çekya'da gerçekleşmiştir
Biraz genişletmek istedim, umarım sıkmadım

Acentacı' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Sürücü, 170 km/sa hıza ulaştığında bir
Biraz daha sakin bakınca aslında çok şeyin değişebildiğini görürsün @Acentacı

Esigorta

Global Mod
Global Mod
Selam üstatlar

Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın

Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Polis, bir motosiklet sürücüsünü durdurmak istemiş, ancak sürücü "Beacons'a" gitmesine rağmen uyarılara yanıt vermemiştir. Sürüş, 30 ila 40 km/sa arasındaki bir hızla devam etmiş ve sürücü, kaldırımdan atlayarak yoluna devam etmiştir
İşin zor kısmında aklına gelirse kaparsın buradan

Acentacı' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Sürücü, 170 km/sa hıza ulaştığında bir
Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil, özellikle bazı örneklerde tam tersi oluyor @Acentacı

Selen

New member
Merhaba soru sahipleri

Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın

• Sürücünün geçerli bir ehliyetinin olmadığı ve iki yıla kadar hapis cezasıyla karşı karşıya olduğu belirtilmiştir
Bu defa kısa tuttum, uzatınca dağılıyor çünkü

Esigorta' Alıntı:
Selam üstatlar Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Polis, bir motosiklet sürücüsünü durdurmak istemiş, ancak
Bu bakış açını anlıyorum @Esigorta, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum

Efe

New member
Selam ilgi duyanlara

Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık

Konu kapanmadan bunu da sıkıştırmak istedim

En son noktada benim bakış açıma düşen sonuç aşağı yukarı böyle

Esigorta' Alıntı:
Selam üstatlar Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Polis, bir motosiklet
Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @Esigorta, özellikle pratik tarafı çok farklı

Selen' Alıntı:
Merhaba soru sahipleri Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın Sürücünün geçerli bir ehliyetinin olmadığı ve iki yıla kadar hapis
Bu kadar net konuşmak mümkün değil @Selen, çünkü değişken çok fazla

Burak' Alıntı:
Merhaba tartışmaya katılanlara Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Bu olay, 2025
Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @Burak, özellikle pratik tarafı çok farklı