Gizemli takviye kim? Sokaklardaki Pardubice kampanyaları bir yıldızı daha duyurdu

Becayiş

New member
Yeni sezonun başlamasından önce HC Dynamo, Pardubice sokaklarında güçlü takviye kuvvetlerinin gelişine davet ettiği bir kampanya başlattı.
| Fotoğraf: iDnes.cz





Pardubice Dynamo bu Mart ayında play-off'lara girdiğinde şehrin her yerinde pankartlar belirdi ve bu durum zaten yüksek olan hokey heyecanını birkaç kademe daha artırdı.


Şimdi kulüp de benzer bir şey deniyor. Pardubice sokaklarına birkaç silüet yerleştirdi; bu, yeni sezonun başlamasından yaklaşık iki ay önce başka bir ses getiren takviyenin gelişini işaret ediyor olmalı.


Son günlerde en çok spekülasyon, NHL'de henüz yeni bir sözleşme üzerinde anlaşmaya varmayan forvet Filip Zadina ile sözleşme imzalanması yönünde oldu. Onun için yedek plan muhtemelen İsviçre'ye gitmek olmalı ama Pardubice taraftarları kesinlikle bundan mahrum kalmayacak.


Sport'un perşembe günü aldığı bilgiye göre, 2 metre boyundaki defans oyuncusu Andrej Šustr bu yılın mağlup finalistleri kadrosunda yer alıyor. Tüm göstergeler transferin birkaç gün içinde tamamlanacağı yönünde.


Otuz üç yaşındaki Šustr, NHL'de play-off'lar da dahil olmak üzere 400'den fazla maçta oynadığı geniş bir deneyime sahip. Çoğunluk Tampa Bay forması giyiyor. 100 kiloluk oyun kurucu geçen yılı Almanya DEL'de Kolín nad Rýnem formasıyla geçirdi. 44 maçta 2 gol, 18 asistle 20 sayı kaydetti.


Šustr, bu yıl Dynamo Pardubice'nin ve aynı zamanda tüm ekstra ligin üçüncü büyük takviyesi olacak. Bir süre önce Doğu Bohemyalılar hücum oyuncuları Jiří Smejkal ve bu yılın dünya şampiyonunun kaptanı Roman Červenka'nın gelişini duyurdu.