Dědek, 20 yıl daha dinamo ile ilgilenecek

Becayiş

New member
Bu hızlıydı. Pardubice ve duyulmuyor Rychl. Geçmişte, Pardubice Konseyi'ndeki hokey dinamo ile ilişkili puanların tartışması uzun saatleri tartıştı. Mondl'da özellikle 30 dakika oldu. Primtor Jan Nadrchal, Destekleri için meclis üyesini destekliyorum.

DV Decids için SPRV Dynamo Pardubice'i tartışan şehir ve Petr Ddek arasındaki sözleşme ile çok kolay olduğunu söyleyemedi. Partilerin 28 temsilcisi vardı, eleştiri MNOSTVM MENM'de verildi. Önümüzdeki 20 yıl içinde Dynamo için çok rahat D Çiftliğimiz var, Ijeje Pardubice'den Ekil Nmstek Primtor Jakub Rychteck.

Politikacılar Klov Anlaşmanın puanları Tden'i sundu. Petr Ddek'in, kümülatifin çoğunu, sezonun basamağında 96 milyon olan kulübün çoğunu kaybettiğini ödedi.

NS için Bay Ddek'in kulübün verdiği 50 milyon PJ'yi ödemeyi kabul ettiği Klov oldu. Rychteck, adın dışındaki bir ücrete götüreceğini ve bu adımın kulüpteki payın payını azaltmayacağını söyledi. Aynı zamanda, tarafın çantaları şehrin yavaş yavaş hisse senedi düşüreceğini kabul etti. Sonunda sadece yüzde 13. Dolayısıyla Belediye Binası kulübün gözetiminde MT St. halkı olmayacak.

Anlaşılanları kabul edenleri almak istiyorum. Burada Covid döneminde durduk, hiç DL'nin ne olacağını sormadık. O zamanlar hızlı bir sözleşmemiz vardı, muhtemelen revizyonun içtiğini söylemek mümkün oldu, dedi Petr Ddek. O da bir kez yaptı. Ve hatta Pesto, son yıllarda Belediye Binası'ndaki politikacıların adresine EV ve yeterince oste dedi.

MT'nin koşullardan çıkmasını istedik ve bunu yaptı. Kulübün ıslak olduğu son birkaç yıldır. Özet madalya. Pardubice'in İntikamı utanç verici değil. Dinamo Avrupa işareti içindir. Kulübün kesin ve vizyonunu verdik, dedi Petr Ddek, sadece biraz gergin olabilir. Söz, anlaşmanın ana eleştirmenleri tarafından alındı.

Özel bir şirketin desteği Veejnmi Emeklilik, EKL anlaşmazlığı Janenek

Bir hokey oyuncusu olarak önerilen bir nokta olacağım. NELB, 20 yıl boyunca özel bir firma Veejnmi Emeklilik tarafından desteklenecek. Buna ek olarak, ESK'daki ranzanın en büyük emekli maaşı kasabası olarak, ancak Tesly Pardbicutice'deki Çek Cumhuriyeti'nin iki günlük şampiyonu ve Pardubice için Sousen Meclis Üyesi Otakar Janeck, kulüpte ayrı bir şeffaf ET kulübüne sahip değil.

Top 09'dan Martin Slzk sözleşmeyi inşa etmedi. Şehrin DL kulübüne çok şey göndereceğini görmedi. Ron yaklaşık 45 milyon kron. Şimdiye kadar 10 milyon mn oldu. Sadece kulüp için bir emeklilik maaşı olacağımız karanlıkla özdeşleşemiyorum. İlk sözleşmede kararlaştırılan orijinal değil, belediye binasının 20 yılda 290 milyon daha fazla olacağını özgürleştirdi. Martin Slzk'e karşı oy vereceğim.

Pesto, ellerini kaldıran muhalefet politikacıları tarafından da döküldü. Bunlardan biri Temsilci ve ODS Yardımcısı Karel Haas'dı. Bu noktanın güçlü desteği hakkında profesyonel, hatta Pestoe bile sözleşmeye karşı oy verdim. Kimse bana Bay Ddka'ya elimde olacağımı sağlayamaz. Benim bakış açımdan, şehrin çıkış stratejisinde, EKL Haas'ta müzakere edebileceğimiz maksimum bir çanta.

Politikacılara maksimum Monho anlaşmasını bilmelerini sağladım. Bunun iki partinin bir anlaşması olduğunu görmeliyiz. Evet, Milde'ye sezon başına 24 milyon Ron göndereceğiz. Ama Bay Ddek yine 15 ila 70 milyon Ron arasında tam VI Club ZV. Rychteck, partilerin geri çekildiğini de ekledi.