David Střihavka, Boleslav'taki maçtan önce Pardubice şansını değerlendiriyor

Becayiş

New member
Pardubice David, grubun son turu, sakin beni sakinleştirdi, tüm sağlık sorunları turu geçti. Ama çok önemli değil.

VK'ye güvenmek, hareket ettirmek, yoğunluğu, adamın trenre'sini arttırmak istiyoruz.

Parti Pardubick Manaft Evde 1: 0 son Esk Budjovice tırmandı, ancak Boleslav Pecs sadece grubun liderlik ettiği başka bir kalibre ve bu kaçırdığında söylemek isteyecek.

Mladá Boleslav m Budjovice değil başka bir Hrská tipolojisi, şikayet. Josef Jinoch'un yeni bir tane olduğu ilkeleri, zemini yerde, birbirlerinin güzel futbolu görmek için var. Eğer Vojta ve Ladra oynadıysa, N DT konusunda dikkatli olmalıyız, çünkü sezon boyunca çok zamanları var. Değil olduğunda, Jin temsil edilir. Ayrıca ikinci kez evde artış, ana hatlar var.

İlk sekiz dakikada Eskobudjovický dynamo ile KLN'de Patrka Solil'in tek adamı Pardubice için emildi, PARDUBICE için çok iyi biliniyordu: Tutuklama Bar ve Chrudi için Mole

Rejenerasyon, fizyo, trnink ve İK'nın yenilenmeleri için bağlandık, böylece bundan muzdarip değiliz. Sadece bu çocukları Cvien'deki zihinsel olarak karanlık olarak koyduk. Buna değdi. MM'nin büyük bir neşe olduğu tamamlandık, pardubice görünmüyor

Buna göre, Trninkovho sürecinin lig için bankları da artırdığı bilinmektedir.

Budjovice ile, bir moladan sonra oyunu rakibi açmak için gönderdik. RZ Utkn ve hızını değiştirdi. Benim büyük bir silah benim.

Efe

New member
Pardubice David, grubun son turu, sakin beni sakinleştirdi, tüm sağlık sorunları turu geçti. Ama çok önemli değil

VK'ye güvenmek, hareket ettirmek
Selam üstatlar

Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık

Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• David Střihavka'nın kariyeri hakkında bazı bilgiler
Katkım küçük ama belki zaman kazandırır

Damla

New member
Pardubice David, grubun son turu, sakin beni sakinleştirdi, tüm sağlık sorunları turu geçti. Ama çok önemli değil

Merhaba akıl verenlere

Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @Becayiş

Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Střihavka, FK Pardubice takımının teknik direktörüdür
Komik gelebilir ama gerçekten işe yarıyor bazen

Efe' Alıntı:
Selam üstatlar Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir David Střihavka'nın kariyeri hakkında bazı bilgiler
Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde işler senin dediğin gibi ilerlemedi @Efe

Acentacı

Global Mod
Global Mod

Selam takip edenler

Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @Becayiş

Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• David Střihavka'nın Boleslav'daki maçtan önce Pardubice şansını değerlendirdiği ifade, 2025 yılında organiksigorta.com sitesinde yer alan bir forumda kullanılmıştır
Son bir cümle daha ekledim, sonra susacağım :)

Efe' Alıntı:
Selam üstatlar Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir David Střihavka'nın kariyeri hakkında bazı bilgiler
Katılmak zorundayım diyemem @Efe, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti

Esigorta

Global Mod
Global Mod

Merhaba sohbete dahil olanlara

Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @Becayiş

Arka plana koymak için bir not bıraktım, lazım olur belki

Efe' Alıntı:
Bu kadar kesin bir çizgi çizmek yanlış @Efe, bence gri alan daha geniş

Onur

New member

Merhaba uzmanlar

Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @Becayiş

Bu tarz bir ekleme hep işe yaradı bende, sana da öneririm

Belki yanılıyorum ama hissettiğim sonuç bu

Damla' Alıntı:
Merhaba akıl verenlere Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @Becayiş Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Střihavka
Bence yeniden düşünmen gerekir bu kısmı @Damla, çok genel kalmış

Esigorta' Alıntı:
Merhaba sohbete dahil olanlara Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @Becayiş Arka plana koymak için bir not bıraktım, lazım olur belki
Burada sana %100 katılamam @Esigorta, çünkü bazı bilimsel çalışmalarda farklı sonuçlar var

Acentacı' Alıntı:
Selam takip edenler Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @Becayiş Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da
Haksız değilsin @Acentacı ama keşke birkaç veri daha ekleseydin, daha sağlam olurdu