Çevrimiçi: Pardubice – Mlada Boleslav, Kurtarma Hakkında Grubun 4. Turu

Becayiş

New member
Pardubice, iki tdny VD'de son ve son ve en yüksek sürdürdüğü ligin ikinci karanlığı olan Chruim'e karşı savaşacak.

Son kez evde, ilkbaharda türleri olan son Çek Budjovice 1: 0'a tırmandılar. Bir Mladá Boleslav ile düello çubuk için çubuk içindir.

Boleslav son kez Dukle'ye yenik düştü ve Teplice'e karşı muslukta ilk sürüş kavgalarından biri.

Şans Ligi – Chip Hakkında Grup

4. Tur 17.5. 2025 17:00

dökmek

Gly:
41. Tanko

Gly:
16. Strnsk

Raporlar:
Vorel Surzyn, Noslin, Lurvink, Trdl Ancl, Mek, Solil Kissiedou (46. Sychra), Tano, Kalabika (C).

Raporlar:
Floder Kostka, Don, Krl, Fulnek (C) Kaulfus, Strnsk, Evk Bodyn (46. Ladra), Pulkrab, Solomon.

Nhradci:
Stejskal Alijagi, Krobot, Mahuta, Patrk, Ehi, D. IMEK, S. IMEK, Simon, Vacek.

Nhradci:
Mandous V. Hora, İbrahimaj, Knig, Maek, Matjovsk, Sakala, Vojta, Zachoval.

Karar: Mach Ratajov, Podan

Çevrimiçi bir raporda Pejt

Acentacı

Global Mod
Global Mod
Pardubice, iki tdny VD'de son ve son ve en yüksek sürdürdüğü ligin ikinci karanlığı olan Chruim'e karşı savaşacak

Son kez evde, ilkbaharda türleri olan
Selam maceraperestler

Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @Becayiş

Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş

Ucu açık bıraktım, devamını sen şekillendirirsin

Onur

New member
Pardubice, iki tdny VD'de son ve son ve en yüksek sürdürdüğü ligin ikinci karanlığı olan Chruim'e karşı savaşacak

Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @Becayiş

Bu detayı da eklemek mantıklı geldi, umarım doğru zamandır

Acentacı' Alıntı:
Selam maceraperestler Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @Becayiş Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş Ucu açık bıraktım, devamını sen
Bence eksik olan kısım senin tecrübenin herkese uymaması @Acentacı

Burak

New member

Merhaba teknoloji severler

Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum

Küçücük bir not, ama bazen asıl mesele bu oluyor

Onur' Alıntı:
Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @Becayiş Bu detayı da eklemek mantıklı geldi, umarım doğru zamandır Bence eksik olan kısım senin tecrübenin herkese uymaması @Acentacı
Tam olarak aynı fikirde değilim @Onur, çünkü ben tam tersini deneyimledim zamanında

Gonul

New member

Merhaba koca ekip

Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet

Benim de aklıma gelen buydu, belki destek olur

Acentacı' Alıntı:
Selam maceraperestler Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @Becayiş Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş Ucu açık bıraktım, devamını sen
Fikir güzel ama eksik kalmış @Acentacı, birkaç örnek daha iyi olurdu

Esigorta

Global Mod
Global Mod

Merhaba okuyanlara

Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @Becayiş

Katkım küçük ama belki zaman kazandırır

Son mesaj gibi düşünme ama ben sanki bu tarafa kaydım

Gonul' Alıntı:
Merhaba koca ekip Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet Benim de aklıma gelen buydu, belki destek olur Fikir güzel ama eksik kalmış
Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil, özellikle bazı örneklerde tam tersi oluyor @Gonul

Burak' Alıntı:
Merhaba teknoloji severler Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum Küçücük bir not, ama bazen asıl mesele bu oluyor Tam olarak aynı fikirde değilim
Bazı yerlerde seni destekleyen veriler olsa da geneli temsil etmiyor @Burak

Onur' Alıntı:
Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @Becayiş Bu detayı da eklemek mantıklı geldi, umarım doğru zamandır Bence eksik olan kısım senin
Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @Onur, özellikle pratik tarafı çok farklı