ABD’DE pedofili çetesine operasyon: çocuklara taciz edip sattılar

bencede

New member
Atlanta’da evlenen iki eşcinsel, iki oğlan çocuğunu evlat edinmeye karar verdi ve bu istekleri “hızla” onaylandı. Evlat edindikleri iki çocuğa tecavüz ettiler ve bu sapıklığı sinemaya alıp çocukları sübyancılara sattılar.



Devlet dayanağıyla LGBT bireyleri evlat edindi


ABD Georgia eyaletinin başşehri Atlanta’da evlenen LGBT aktivisti
William Dale Zulock ve daha evvel bir çocuğa tecavüz etmekle suçlanan 35 yaşındaki bankacı
Jacoby Zulock, devletin müsaadesiyle ‘normalden kısa bir süre arasında’ şuan 9 ve 11 yaşında olan iki kardeşi evlat edindi. Townhall muhabirinin araştırmalarına nazaran, sapık çift “Christian special-needs adoption agency” aracılığıyla evlat edindikleri iki oğlan çocuğuna tecavüz etmekle kalmayıp çocukları Atlanta bölgesindeki sübyancılara satıyor.

Sapık çiftin yaşadığı konut ”Zulock Malihanesi” olarak geçiyor. Meskenin 3 otomobil garajı, 4 yatak odası 5 banyosuyla devasa bir mesken. Bir bankacı ve aktivistin bu biçimdesine bir meskene sahip olması soruşturmada da dikkat çekti.



Pizzayı şifre olarak kullanıyorlar



Sapık çiftlerde Zachary Ağustos 2020’de “#pizza bekleniyor” başlığıyla kuşkulu bir fotoğraf yayınladı. Raporlara bakılırsa, çocuk avcılarının çocuk pornografisi kodu olarak “peynirli pizza” yazdığını ve pizza emojilerinin çocukların cinsel istismarı imgelerini bulmak, satmak ve ticaretini yapmak için kullanıldığını söylüyor.


Yukarda bahsedilen isimler çetenin yalnızca iki üyelerinden biri. Çetede bunun üzere biroldukça çocuğa istismar yapılıyor. Çocuklara uyguladıkları istismarın haricinde kamera kaydı da alan sapıklar, mahkeme tarafınca ensest, ağırlaştırılmış çocuk tacizi, çocukların cinsel sömürüsü ve küçük yaşlarındaki çocukları fuhuşa zorlama üzere hatalardan dokuzdan fazla müebbet mahpusla karşı karşıya.


Bu iki sapığın, LGBTQ medyası tarafınca fazlaca sevildiği ve LGBTQ projelerinin kampanyalarını tanıttıkları da biliniyor.