Will golü nasıl koymak istedi (istemedi) gl: Ben deli değilim. Ve onu gençliğin arasına koydum

Becayiş

New member
Bir çorbacının küme düşme kafesinde bir hokey kalesine ulaşıldığında, bu 1. tip bir olaydır. Yaygınlık, nadirlik. Kasım 2021’de Karlovy Vary’den Filip Novotn, Çek Extraliga tarihinde Mlad Boleslav’daki galibiyeti kutlayan ilk ve şimdiye kadar tek kişi oldu. Golleri ayrıca Dominik Furch ve Marek iliak da attı, tabii ki oyundan değil ama çorbacının kendi kalesinin önünde paka dokunan son oyuncular olarak.

Bana göre bu durum durumdan kaynaklandı, diye açıkladı Will. Evimin güvenlik görevlileri tarafından kapatıldığını biliyordum. Bu yüzden diski atarken ortasını denedim. İlk sonbaharda ilk oyuna girdim. İkincisinde adamların gittiğini gördüm ve onu attım. Kedinin kaleye doğru uçup uçmayacağını bile bilmiyorum.

11 yaşındaki Pardubice’li çocuk bir yapıştırıcıyı hayal bile edemiyor. Mlad Boleslav’da da gençlerde oynadı, sadece 2009’da değişti ve eski gençler ekstra liginden Havlkovo Brod’a karşı sadece goller arasında yer almakla kalmadı, aynı zamanda iki asist yaptı. Çocukluğumdan beri baskı yapıyorum ve oyunun önemli bir parçası olan hokey sopasıyla çalışıyorum. Çocukluğumdan beri kendimi bu işe adadım, topluma faydalı olabilmek için kendimi geliştirmek istedim. Buna rağmen köpek hâlâ babanın etrafında süzülüyor, kimse bunun farkında değil.

Plzeň’in yerlisi, yıldızlıkla ilgilenmediğini tekrarladı. Gly gitmeyeceğim, bir diskten kaleye girdim, dedi. Deli gibi iki gol atmaya çalışmak, kaliteli rekabete karşı ekstra puan almak için şansımı riske atmak ya da karıştırmak istemem. Kesinlikle. Durum ortaya çıktı, gol olmayınca uyacağımız net kurallarımız var ve bunlardan memnunuz. Gitmek için çok zaman vardı ve her şey olabilirdi.

Pardubick’in golü Roman Will kurtarış yapıyor.

Pesto Pardubice pakı boş kaleye gönderdi, Tom Hyka ise hat trick yaptı. Ayrıca Dinamo’yu, AD’deki iki mağlubiyetin ardından kalan ekstra lig tablosunun zirvesine geri getirdi.

Litvnov mağlubiyetinden sonra elimizden geldiğince toparlandık. Bu noktalar açık bir cevaptır. Hepimizin bir vücudu var ama onların da sporu takip etmeleri gerekiyor.

Yüzde 92,09’luk pas oranıyla Will, istatistiklerde yedinci en iyi kaleci, kurtarış başına ortalama 1,79 golle en iyisi bile. Büyük bir avantajım var çünkü ekstra ligdeki en iyi maçlara karşı başlıyorum. Daha iyisini yapmalıydım, biliyorum, hatta beyler. Pekin’deki Olimpiyatların bir üyesi, hiçbir şeyi bedavaya almıyoruz, dedi.

Salı günü Pardubice, Sparta’nın konuğu olacak ve Will’e göre bu düello ekstra ligin en önemli anlarından biri olacak. İlk kurtarıldığında harikaydı, büyüleyiciydi ve her şeye sahipti. Salı günü de aynısının olacağını biliyorum, Dinamo’nun golü kutlanıyor. Lig son derece dengeli, tüm takımlar iyi, kimseyle oynamak kolay değil. Tüm sezonun dolu dolu olması bizim için harika, kalitenin tüm takımlar için son derece yüksek olması. Sparta’nın da bizim gibi bir üst kdr’ı var, o hatların hepsi gl verebilecek durumda.

Will de gol atabiliyor ama sadece gençlerde gol atıyor.

Megagame için para topla