Tekerlekler için gözlerinizi dört açın, birçoğu her zamanki gibi yuvarlanacak

Becayiş

New member
Kendimiz için değil çocuklarımız için protesto ediyoruz. Uzun vadede genel hayal olan yatırımın önüne geçmek istiyoruz, bölgedeki yarım yüz okulun öğretmenlerinin protestosunu açıklayın.

Bisiklet birliği logosu çantanın yan tarafında yazı ile sıvanmıştır, vüde yoktur. Bu tür bisikletlerden biri Dr. Street’teki Chrudim bisiklet deposudur. Jan Malka. Pazartesi günü hava her zamanki gibi serin olacak.

dönmeyen tekerlekler

Pardubice
Polabina’dan Teğmen. Elie
Ohrazenice’den
Studnok’tan
Svtkov’dan
Tefnikov’dan
Stakov’dan – sten
Polabina’dan Drustevn – sten (1. adım yakın, 2. adım bağlı)

utanıyorum
Dr. Pişmek
Koln mnst’ten
Dr. Malka

Orlic’in üstündeki st
Kerhartice’den
Tebovsk’tan – sten

Şafaklar
şehirdeki tüm stok bisikletler

Eğer durum gerçekten kötüyse, o zaman benim yardımım olmadan. Ancak durum aynı değil. Herhangi bir şey yapmamız için herhangi bir neden göremiyoruz. Tekerlek birliğinin argümanlarının alakasız olduğunu düşünüyorum. Öğretmenlerin hiçbir zaman sahip olmadıkları maaşları ve koşulları var. Pedagog olmaktan utanmadığı Chrudimsk základ kolá’nın editörü Zdenk Bro, binlerce yıldır ortalıkta dolaşan çok az öğretmen var, bunun utanç verici olduğunu söyledi.

Meslektaşlarım ve ben, her toplantıya gelme fırsatı bulduğumuzda bu konuyu birlikte tartıştık ve AB’de hiç kimsenin toplantıya katılmaya karar vermemesine sevindim. İyi aşçılar ve iyi arabalar olduğunda, çok kısa sürede ödeme yapmak mümkün, dedi Bro.

Benzer şekilde nzory de meninin çantasındadır. En küçük çocukları doğuran genel müdür sayısı. Ne yapacağımı bilmiyorum. Bir çocuğum birinci sınıfta, diğeri anaokulunda ve onlara bakacak kimsem yok. Perşembe günü Svitavy’deki Mru meydanındaki tur öncesinde başka bir anneyle konuşan bir kadın, Svitavy’de tek bir kamyonun bile gitmeyeceğini söyledi.

Çoğunlukla kırsal kesimdeki okullarda yüzlerce bağlantı yalnızca sembolik olarak öğretiliyordu. Bayrak dışında katılımcıların taleplerini kabul ediyor ve destekliyoruz. Kapalı M nm ancak çalışan ebeveynler için geçerli değildir. Kampın bir günlük bölümünde yemekhane yer almaktadır. Yani yemek odasının kapalı olacağına hiç şüphe yok. M Oldi’nin editörü, ebeveynlerden, okula gelen çocuklar için tüm gün, hatta yarım gün boyunca, mutfak çalışması şeklinde, işaretli kutularda yemek hazırlamalarını istiyoruz, dedi. Vra Rensov.

Anne babalar çocuklar için aç kalmayın

Kerhartice’de, Orlic’in yukarısındaki sokağın kenarında küçük bir bisiklet bile olmayacak. Bu konuda aynı fikirde olmadığımızdan değil, ancak organizasyonel nedenlerden dolayı hariç tutuldu. Ebeveynlerin yedek maaş alma şansı yoktur. Ayrıca okul öncesi çocuklar için hazırlık sınıfımız da bulunmaktadır. Mothers of Wheels’ın editörü Helena Klosov bunun mümkün olmadığını söyledi.

Pardubice’de, stoktaki bisikletlerin çoğunluğundan yüz beşe katılmayın, protestoya yalnızca iki kişi katıldı. Pedagog çalışıyor ama biz dersler dahil işleyişi sağlamayı başarıyoruz. Z Stakova kulüp editörünün temsilcisi Lucie Rybov, aile kulübünün açık olacağını, öğle yemeğinin servis edileceğini ve temizlikçilerin işe gideceğini söyledi.

Şirketler de öğretmenler gününe hazırlanıyor, çalışanları çalışma haftasının başında aç bir çocukla sorun yaşayabilir. Operasyonda günlük işleri adapte ediyoruz ve ihtiyaç halinde çalışanlarımızla birlikte bireysel olarak işe gideceğiz. Foxconn’un Halkla İlişkiler Müdürü Irena Augulisov, ofislerdeki çalışanların evden çalışma fırsatına sahip olduğunu söyledi.

Yüze dahil edilecek stok bisikletlere genel bakış, Pardubice bölgesi no. birlikte bakmayalım. Bölge sözcüsü Dominik Bartk, kararın bireysel bisiklet editörlerine kaldığını söyledi.

Özel saman ülkesi yalnızca bulunan orta tekerlekler içindir. Kaza nedeniyle 65 bölgesel bisikletten 30’u tamamen kapanacak.Elimizdeki bilgilere göre, bisikletlerin bölgesel daire başkanı Martin, bisikletlerin yüzde 47,7’sini temsil eden 31 bölgesel bisikletin kapanacağını söyledi. Öpücük.

Protestolar sadece kolhozda olmayacak. Esko-Moravya Sendikalar Konfederasyonu Pazartesi günü hükümetin eylemlerine karşı bir protesto eylemi duyurdu. Şu ana kadar bölgedeki durumun şirketlerin işleyişini hiçbir şekilde etkilemediği görülüyor.

Pardubice nakliye şirketi sizi destekleyecektir ancak siz karışmayın. Bazıları başka bir protesto biçimini seçiyor; örneğin yelek giyiyor. Ancak şirketin editörü Tom Pelikn, Pazartesi günü normal şekilde araç kullanacağımızı söyledi.

OS Kovo Tesla Pardubice sendikasından Martina Spilkov, en büyük Pardubice şirketi Foxconn çalışanlarının greve katılmayacağını belirtti.

Şirket yönetimiyle görüştük ama enerji fiyatlarının tavan olduğunu ve kıdem tazminatı almayacağımı bildirdiler. Sendikanın belediye başkanı, buna saygı duyuyoruz ancak elbette gösteriye destek vereceğiz dedi.