Pardubice'den Hájek, sonumun geçen yıl Boston gibi olmasını istemem diye dua ediyor

Becayiş

New member
Bu, stadyumun biletleri tükenmiş olmasına rağmen birkaç kez giden Pardubice defans oyuncusu Libor Hjek'e yakışıyor; ancak rakiple derbi, özellikle Pardubice'de başka bir şey. Ve orada Hjek hrt ilk kez Hradec'e karşı oynayacak.

Doğru, bu bir katliam olacak. Taraftar deneyimimiz yok ama bu tarz bir atmosfer çok güzel olacak. Ve kuşlarda ya da playofflarda, Hjek til.

İlk çeyrek finalin planlandığı 15 Mart'ta şehirde hokey heyecanı başlayacak, ancak o zamana kadar Dinamo birbiriyle bağlantılı iki uzun koşuya çıkabilir.

Normal sezonun sonuna kadar Dynamo, beşincisi de dahil olmak üzere beş maç oynayacak ve bu maçlarda uzun vadeli bir sezonda atılan sayı rekorunu geri almaya çalışacak. 2015/16 sezonunda 52 rauntta 118 sayı kaydeden mevcut Dr. Liberec. Vchodoei, Sparta ile geçen yıl kazandıkları en önemli puanlar için play-off mücadelesi veriyor.

Pardubice vs. Hradec

9. tur 8 Ocak 2023
Hradec Krlov Pardubice 2:4
Gly:
Lalancette, Blain Zohorna, Kaut, Vondrek, Cienciala

22. Tur 26 Kasım 2023
Pardubice – Hradec Krlov 5:2
Gly:
Kousal, Kaut 2, Cienciala, Mandt Okuliar, astn

35. Tur 12 Ocak 2024
Hradec Krlov – Pardubice 2:3
Gly:
astn 2 erek, Radil, Kaut

En azından play-off ve son gol öncesinde bu rekoru kırıp sıralamada ilk sırada yer almak çok güzel olurdu. Ancak başarılarımıza ve adım adım odaklanmamız gerekiyor. O zaman rekorların ona bir faydası yok, Boston da geçen yıl NHL draftında onunla oynadı ve ilk turda elendi. Bunun onun başına gelmesini gerçekten istemem, diye tekrarladı Hjek.

Pardubice durumunda çok dikkatli olmak gerekiyor. Pazar günü evinde Liberec'i 7:1 yendiler, orada hata yapmadılar ama ortada Karlovy Vary karşısında (5:2) sonuç onlara cevap vermese bile yine boşluklar vardı.

Bazen böyledir, bazen farklıdır. Ancak Varma'ya karşı oynadığımız son maçta tekrar toparlanmayı başardık ve takım çalışmasını takdir etmek isterim. Energi karşısında alınan galibiyette bir gol ve bir asistle katkıda bulunan Hjek, bu tür durumların üstesinden gelebilecek kaliteli bir ekibimiz olduğunu düşündü.

Dynamo'nun beş şutu açık kaleye gitti, öncekiler ise şu formüle göre oraya düştü: Maviden atılan kalecinin önüne iyi bir perde geldi ve pak ortaya düştü.

Pazartesi günü Libor Hjek, Radim Rulk yönetimindeki ilk temsilci takımdan mezun oldu.

Hjek, bu taktiğin her gol için geçerli olduğunu, NHL'de bile bu konuda sorun yaşadıklarını söyledi.

Karlovy Vary'nin lideri Dominik Frodl, beyaz karanlığının buzundan kendini kurtarmayı başardı, birçok harika hamleye imza attı. Ama ne anlamı var, aynılarını ne zaman alacağız? Hâlâ dönüyor, dönüyor, on iki şişe Var hrt içmedim, benim tarafımda, gazetenin önünde başını salladı.