Oynat beni her zaman çeker. Strtanice'de temizleyici bir kadın yaptım, bir görev tasvir ediyor

Becayiş

New member
Bir VC, başyapıtlarla mücadelede hokey oyuncusuna güvenmeyi seçebilirse, işaretçiler kalelerini açmaya karar verir. Partlika tom vondrek Patrik Poulek Jan Mandt Opt Vltla playofflar tarzı. Buzun en iyisiydi ve Glu'da sevindim.

İltifat için yapıyoruz. Bilmiyorum, öyle. Belki bir nae vahşeti ve esas olarak nasıl iyi olduğumuzu. DRME bu yıl birlikte ve hep bir araya geliyoruz. Ayrıca, bu playoff stilinin 52'lik tutulması mümkün olmasa bile tüm sezon yapabileceğimizi söyleyebilirim. Ama mt dn oekvn olmayalım, böylece NS kesilmez. Post dlme erna prci ve gly NADC, Pemtal Mandt'dir.

Teyzenin tutuklanmasında birincisi PARDUBICE için 2: 0 için yapıldı. Buzda, stadyum bir stadyum ve perili takım arkadaşları ve vahşi oldu. Playofflarda her zaman biraz gözyaşı çekmiyorum, duygularımı ortaya koyacaklar. Pardudice Club'da da bana ne kadar. Ayrıca, çizgilerdeki rolün biraz farklı olması da karanlıktır, o zaman GL, bu yüzden VT, lil için bir zevktir.

Pardubice hayranları ile bir sevinç için Glov Euphoria'da Jan Mandt.

Duygular iyi, kenarı bulmak ve başınızı tozlamak değil, e?
Bu bir TK. Ama bu benim Tet'im aynı hırslarla oynuyor, bu yüzden bence oldukça iyi. Ama bazen MM'nin gerçekten ne yapması gerektiği, hayran olduğu zaman, bu yüzden pidal istiyorum.

3: 0 kazandın. BT Srie LEP'e giriş yapabilir mi?
Yapabilir. Pikldm trnctidenn duraklamasına göre tam olarak oynamadık, biliniyor. Özellikle teyzede, hokey hokey aşağı, istemediğimiz şeydi. 3: 0'da Glu'dan sonra biraz ayrıldık ve Kad DT istedi, buna da dikkat etmeliyiz. Ve bt seviyesine binmek için kaybeder.

Faske, Oekvat ne olabilir Ada Potyek eşlik etti.
Pat, CHP, E Budjovice'e NM'yi kafasına almak için küçük bir yol bulmak için oyuna, ama bunun hakkında yorum yapmayacağım. Strkanice iken, hurdalar rolündeydim ve dağıtmaya çalıştım. Hokey altında olmamızı ve karmaşıklaştırmamamızı istedim.

Pardubice Jan Mandt.

İlk dakikalardan itibaren Tom Zohorn, Velká Kamard ve bir takım arkadaşı.
BT FZI sezonunda BT'nin nasıl olduğunu ve oyundan kaldırmaya çalıştığını bize bildirin. Mondl'da Nae Kamardstvo'nun on gün bir kenara gittiğini yazdık. İstediğim gibi Mt Rd, ama o bir rakip ve diğer tarafta duruyor.

Bir Strkanice'de ortaya çıktınız ve eldivenleri düşürmek mi eksik?
Birisi sonunda yaklaşık on dakika davet etmeye çalıştı, ancak 3: 0'da dolu olurdu. Yaptığım omuzlarıma biraz gitmeliyim. (USMV)

Hesapla SRI'ya giriş ne kadar değerli?
Güzel, Roman Roman'ın ana fenomeni var. Çok yalan söylemedik, aptalca hatalar yaptık ve motorun oyununu Brno'nun önünde somurduk. Ona boyun eğmeliyiz, diğer modalarda düşebilir.

PARDUBICK GEÇ ROME ACTIRE YAPILDI.

Budjovic'in yanında Milan Gulae'nin olmaması da yansıtıldı.
Cek ile çatal için oradayken ilk boğalarda öğrendim ve ilk boğalarda. Harika bir İK, ama ekstra yok. Birbirimize ve oyunumuza bakmalıyız.