Önemli olan, Sparta ile düellodan önce çok fazla Pardubice Patrk’ı vurmak için acele etmemek.

Becayiş

New member
Yine de bugün yapabildiğim her şey için Sparta’ya teşekkür ediyorum, dedi Patrk. Asıl mesele Pardubice’nin kendi sahasında oynayacağı maç ve Pazar günü kendi formasıyla Sparta’ya karşı oynayacaklar. Motivasyon kararı saat 15.00’ten itibaren CFIG Arena’da verilecek.

Biliyor musun, bu kafamın içinde. Sparta’da 12 yıl geçirdim ve onlara karşı oynamak benim için her zaman özel olacak. Ben de gelmek isterim, diye onayladı Patrk.

Fortuna liginin ve takımın geri kalanının her zaman lideri olan Pardubice’nin hedefi bu olacak. Sparta bu yılın en yüksek maçında yalnızca bir kez mağlup oldu ve bu durumun herhangi bir şekilde değişmesi beklenmiyordu. Yaralanmış gibi ama ağırlık düşmüyormuş gibi öne doğru adım atın.

Sparta’nın Prisk’in koçu altında harika bir formu var ama bizim için hiçbir şey değişmedi. Patrick’in istediği gibi bazı puanlar almak isteyeceğiz. Meme sadece şaşırtmak içindir ama biz şaşırtmak istiyoruz. Her şeyden önce, çok fazla yaklaşmamalı ve vuruştan sonra anlamsızca koşmamalıyız. Güçlü bir çorba için birçok tariften biri olan Patrk, bloğun altına girip Sparta’yı karşı akıntıyla alt etmeniz gerektiğini ekledi.

Avrupa Ligi olmayacak

Sparta’nın Betis Sevilla’ya karşı Avrupa Ligi’nde iç sahadaki maçına başladığı Perşembe günkü düelloya hazırlık olarak Pardubit’i izleyebilirler (1:0), ancak Patrek’e göre bu yenilgi Sparta’nın Pazar günkü maçına yansımayacak.

Yorgun olmayacak. Patrk, Sparta’nın büyük bir yer olduğunu ve tüm oyuncularının mükemmel kalitede olduğunu fark etti.

Bu yüzden kendinize odaklanmaya çalışmayın. Pardubice’de, Çek Budjovice’yi 1-0 yendikten sonra art arda üç yenilgi yaşadılar. Bu nedenle giriş için yalnızca en sondaki noktaları ekleyin; acı beşinci günün sonu olur. On iki golle bu konuda ligin en kötü takımı konumundalar.

Omuzlarımızda hücum oyunu var. Bu olamaz Bunu biraz kötü karamsarlığa açmalıyız, VPN’de durum çok daha iyi. Patrk, o zaman düzenli olarak puan toplayacağımızı söyledi.

Ona göre kabinde battaniye yok. Antrenör Radoslav Kov da orada burada dikenlere katılıyor ve ruh hali çok iyi. Oyuncuların en son gülümsemesi, takımın program süresince Slovenya’ya karşı milli takıma ev sahipliği yapacak CFIG Arena’da (saat 19.00’dan itibaren) oynayacağı Ohrazenice’deki suni çim dördüncü turdan sonra gerçekleşti.