Navc’i ve yeni seti durdurun. Vt değişir ancak değişiklik iki bölgeyi etkilemez

Becayiş

New member
Chrudim bölgesinin Orel köyüne yeni bir tren durağı inşa edildi. (5 Aralık 2023)
| fotoğraf: David Plpn, MF DNES

Kadoron’un Aralık ayındaki sürüş koşullarındaki değişikliği Pardubice bölgesine herhangi bir haber getirmeyecek. Daha iyiye doğru küçük değişiklikler bile 10 Aralık Pazar gününden itibaren görülecek. Polonyalı üretici Pesa’nın yeni RegioFox 847.012 motor ünitesinin çalıştırılacağı Pardubice – Havlkv Brod hattındaki yolcular memnun olabilir.

Toplamda, Pardubice bölgesi demiryolları yediden az sete sahiptir ve bu, 844 RegioShark serisinin önceki neslinin iki işletim ünitesiyle birlikte, onu yavaş yavaş tüm Bölgenin rayından çıkarmış ve özellikle de yolcuların konforunu artırmıştır. Vysoina’da seyahat.

Hlinsk’te Pazar gününden itibaren Havlkova Brod’a giden trenler arasındaki sinir bozucu basamak da kaldırılacak. Yeni grafik aynı zamanda birkaç yıl sonra Demiryolu Şirketini insanlar için evlerinin önünde yeni bir durak inşa etmeye ikna etmeyi başaran Orel köyünün sakinlerini de gösteriyor. Birkaç istisna dışında tüm yolcu trenleri burada duracak.

Pardubice çevresindeki raylarda devrim, onlarca yıl sonra 9 Temmuz’a kadar, yani merkezdeki yeni Pardubice durağının ve Pardubice ile Rosice nad Labem arasındaki çift hatlı hattın tamamlanmasından sonra gerçekleşecek. Vysoina’nın vuruşu fazladan birkaç dakika sürdü. Hradec Krlov’dan kalkan tüm yolcu ve yolcu trenleri, 17. Kasım caddesindeki alt geçit ile pv Sladkovskho caddesi alt geçidi arasındaki alt geçitten yukarı çıkan durakta duracak.

Müşteri artık Chrudim’den ve Chrudim’e doğru bu durağın yalnızca iş günlerinde yaklaşık olarak sabah 5’ten sabah 9’a ve daha sonra öğlen 12’den akşam 7’ye kadar hizmet verileceğinin farkındadır. Ana tren istasyonunda diğer trenler eskisi gibi çalışacak. Çek Demiryolları’ndan Petr Pota, Pardubice’den Chrudim yönüne giden trenlerin Rosice’de en fazla 2 veya 3 dakika duracağını, bu sürenin seyahat yönünü değiştirmek için gerekli olduğunu söyledi ve Pardubice’den Havlkv Brod’a giden trenlerin çalışacağını da sözlerine ekledi. bir hafta boyunca gün boyunca iki saatlik aralıklarla düzenli olarak.

Sabah ve öğleden sonra her saat başı yoğun bir trafik yaşanıyor. Pota, trenlerin Pardubice ile Chrudi, Slatiany, Poppad ve Skut arasında yarım saatlik aralıklarla çalışacağını ekledi.

Aralık ayından itibaren ana koridor yalnızca küçük haklarla açık olacak. İş günlerinde Pardubice’den (5:43) Letovice’ye tren kalkacak ve bölgenin doğu kesimindeki şehirlere sabah bağlantısı sağlanacak. Kış aylarında bigudilerimi, Bölgenin 810 serisi yedeklerinin efsanevi motorlu arabalarının pistten çekileceği ve yeni Polonyalı birimlerin yarışa başlayacağı Hemanova Mstec ve Holice’ye de yapıştırabilirim. sürmek.