Mahkeme Jevíček'te bir kadının bıçaklamasını dinliyor, bir erkek sarhoşluğun davalı

Becayiş

New member
Sanık, sabahları mahkeme salonuna silahlı bir polis eskortu getirdi.

Yargıç Miroslav Trávníček duruşmanın başında, “Mahkeme duruşması boyunca sanıklar güvenlik nedenlerinden dolayı kelepçelere bırakılacaklar.” Dedi. Tanıklık sırasında, sanık kaldırılmalarını istedi, ancak mahkeme ona uymadı.

Dosyaya göre, sanık, uzun süreli uyuşturucu kullanımı ile zihinsel bir bozukluk getirdiği için suç anında eylemlerini kontrol edemedi ve kontrol edemedi. İnsan öldürülmesinin özellikle ciddi suçu olağanüstü bir cezayı tehdit etti. Şimdi on yıllık bir ceza.

Geçmişte sapkın kullanımı için anayasal psikiyatrik tedavi gördüğü gösterilmiştir.

“Duygularımı kontrol edemediğim ve durumu farklı çözmediğim için ne olduğum için pişmanım. Ama herhangi bir maddenin etkisi altında olmayı reddediyorum. Ne gün ne de bir ay önce. Artık iyileştirilmedim ve uyuşturucu aldım. Ne olduğunu tam olarak anladım.”

“Suç sırasında, ben değil, hasar gören etkisi altındaydı. Bu yüzden bana gitti.”

Dava Haziran başında Jevíček'teki Meydan'daki otobüs durağında oldu. Anlaşmazlık sırasında, iddianameye göre adam, ortağının üzerindeki sivri uçlarla itilmiş bir yumruk hançeri çekti ve bu da onu birkaç kez bıçakladı. Kadın yaralanma sonucunda öldü.

“Saldırıdan sonraki gün başka bir mahkemeye gelmem gerekiyordu, bu konuda gergindim ve beni sürekli suçluyordum. Artık küçük bir kızı ve başka şeyler görmezdim. Bu yüzden patladım ve bıçakladım.” Ona göre, mahkemenin Party'deki balta tarafından ortak tarafından önceki fiziksel saldırıyı ilgilendirmesi gerekiyordu. Erotik görüntüler nedeniyle kullandığı kameraları kullanarak uzun süre kontrol edildiğini söyledi.

“Ne yaşadığımı hayal edemiyorsun, temelde istismar edildim. Yarım yıl boyunca günlük yaşama entegre olmaya çalıştım ve aniden mahkeme tarafından cezalandırılmam ve her şeyi tekrar başlatmam gerekiyordu. Büyük baskı altındaydım.”

Otopsinin sonuçlarına göre, ölen kadın kafasında, göğsünde yirmiden fazla atış yaptı, aynı zamanda uzmanların savunma olarak tanımladığı üst uzuvlarda da yaşadı. Forvet, forvetin büyük bir yoğunluğa sahip olduğu, kadının onun içinden bıçaklanmış bir eli vardı. Uzmanlar ölüm nedenini servikal omurilikte bıçaklayan bir yaralanma ile tanımladılar.

Jevíček'teki saldırıdan sonra polis, Moravya'nın güneyinde tehlikeli ve silahlı bir fail arıyorlardı ve burada Brno Barajı'nda manevralar başlattılar. 22 saat sonra hayvanat bahçesi yakınlarındaki toplu taşıma durağına vuruldu.

“Arkadaşım beni Brno'ya attı, ona suçtan bahsettim, ama bana inanmadı. Bıçakları çıkardım ve yolculuğa devam etmeyi reddettiğinde onlara gösterdim, bıçaklardan biriyle tehdit ettim. Gitmeden önce iki bira içmek istedim.