Küs kardeşler seçimde yarışıyor

bencede

New member
Kanada’da, 30 yıldır konuşmayan küs kardeşlerin seçim çabası gündeme damga vurdu. Guardian’ın haberinde, Ontario eyaletine bağlı Port Colborne’da mevcut Belediye Lideri Bill Steele’ın, seçimlerde, uzun vakittir konuşmadığı kardeşi Charles Steele’a karşı uğraş vereceği belirtildi. Geçtiğimiz hafta düzenlenen münazarada karşı karşıya gelen ikili, 30 yıl daha sonra birinci defa konuştu.

Charles Steele

KİBRİ BENİ RAHATSIZ EDİYOR

Ateşli geçen tartışma daha sonrası açıklamalarda bulunan Charles Steele, “Kalabalığın önünde daha evvel hiç tartışmaya katılmamıştım. Çok gerildim ve vakit zaman sinirlendim” dedi. Kardeşine

karşı niye aday olduğu sorulan Charles, “Kardeşim, belediye başkanlığının kendi hakkı olduğunu düşünüyor. Kibri beni rahatsız ediyor. Bunu demokrasi için yapıyorum” kelamlarını sarf etti.

Bill Steele

KARDEŞİM ÇOK SAĞCI

Belediye Lider Adayı, Bill Steele’ın siyasi görüşünün kendisinde “oldukca farklı” olduğunu vurgulayan Charles, “Kardeşim oldukça sağcı. Vatandaşların, geleceğimizi kuvvetli seçkinlere teslim etmediklerini ve geri aldıklarını görmek istiyorum” dedi. Son seçimde, seçmenlerin yarısından azının oy kullandığını kaydeden Charles, halka sandığa gidip oy vermesi için davette bulundu. Geçmişte postacılık yaptığını ve emekli maaşıyla geçindiğini belirten Charles, “sabit gelirle yaşamanın nasıl bir şey olduğunu bildiğini” kaydetti.