Krej bir dahi, Kov onu takdir etti. İki yıldızın yıldızı benim için her zaman daha iyi olacak

Becayiş

New member
Krej ilk kurtarışını 19. dakikada Adem Karabek’in çaprazına koşup kafasına dokunmadan yaptı. 1:1’lik taraf değişikliğinin ardından 65. dakikada vpn’de yeniden ortaya çıktı ve Luke Haraslna’nın arka kaledeki pasından yararlandı.

İlk golde iki gol attık, Ldk düzeltti, hemen oraya koştu ve golü attı. Kov, Kara’nın (Karabec) elbette ona mükemmel bir şekilde verdiğini açıkladı.

Onu bulabilirim ve harika vakit geçirebilirim. Böylesine bölünmüş bir oyunun tüm karanlığa neler yapabileceği inanılmaz. Bu yüzden o bir kaptan. Sparta’nın harika oyunu ve yardımcı antrenörüyle tamamlanan harika, dahiyane bir oyun.

Krejho, Sparta’nın şu anki teknik direktörü Brian Priske tarafından övüldü. Perşembe günü Avrupa Ligi gruplarında Betis Sevilla’ya karşı da iyi bir maç çıkardı. Onun niteliklerini biliyoruz, burada bunu fazla konuşmaya gerek yok. Bugün savunmada çok iyi oynadı ve iki gol attı. Karanlığa ve kabine benzersiz bir zihniyet getirdiğini söyledi.

Brno Zbrojovka’nın öğrencisi 29. sezondan bu yana ligde ilk golünü atarken, bu arada Tikart da Avrupa maçlarında liderler arasına girdi. Uzun bir süreçti (lig açısından) ama her durumda aynı koşullar altında çalışmaya çalışıyorum. Krej, oyuncuya ve kafayı verebilir veya vermeyebilir, diye açıkladı.

Doğru olduğuna inandığınız şeyleri inkar ettiğinizde bunun karanlığa, oyunlara ve sonuçlara yol açacağına inanıyorum. Bugün, farklı bir şekilde yardım etmeden veya başka biri bu görevi üstlenmeden önce, sonuç olarak yardım ettim. Sıralamada birinciyiz, en önemli şey bu, dedi yirmi dört yaşındaki çok yönlü savunma oyuncusu, takımının tamamlanmamış lig tablosunda Slavi’nin beş puan önünde lider olduğunu söyledi.

Bir aydan fazla süren marodka dönüşünden sonra biri ana setin parçası olan bir maç oynadı. Her zaman daha iyi olabilir. Krej, şu ana kadar sadece birkaç oyun oynadığımı ancak uzun süredir keyif aldığımı belirtti.

Ligde Sparta, Pardubice’ye karşı sekiz maç bile kaybetmedi ve yedincisini kaybetti. Kesinlikle kolay bir iş değildi. Pardubice onlara karşı her oynadıklarında daha iyi oluyor, futbol oynamak istiyorlar. Başarılı bir performans sergiledikleri için onlara ve stadyumun genel yönetimine şapka çıkartıyoruz. Krej, bu turu en gençlerden biri olarak oynadığımızı ve 17. turun başlangıçta planlanan sekiz maçından altısının hayaller ve uygun olmayan bir dönüş nedeniyle ertelendiğini hatırladı.