Kamil Vacek Polonya'da hazırlık yaptıktan sonra: futbolları değişti

Becayiş

New member
“Belki de burada kötü bir parça bırakmadım,” diye gülümsedi Wroclaw'daki oyun alanına gülümsedi ve burada Cumartesi günü Pardubice Jersey'de dostça bir maç oynadı. Hatta ondan sonra bir hediye aldı.

“Daha önce tanıdığım bir kulüp fotoğrafçısının oğlu, bir fotoğraf göndereyim. Küçük bir çocuk olarak beni burada sevdi. Güzel,” diye sevdi Vacek.

Daha sonra maçtan sonra diğer Polonyalı hayranları imzaladı ve onlarla fotoğraf çekti. Vacek, “Hala beni hatırladıkları açıktı. Hala oyuncular değil kulüp işçileri değil, hala çok iyi bilinen insanlarla tanıştım.”

Wrocław, kariyerinde onun için sondan bir önceki yabancı müvekkiliydi ve ertesi sezon Danimarkalı Odess için iki maç oynadı. Her ne kadar otuz üçte beş gol attığı ve altı asist eklediği Gliwice'e çok daha başarılı bir katılım olsa da, alt Silesian metropolüne izin veremez.

Vacek, “Burada her zaman sevdim ve bu harika bir dönüştü. Polonya efsanesi olan harika bir koç Jan Urban'ın altında oynadık.” “Ama bazen futbolda olduğu gibi, pek iyi bitmedi. Hala bu güne kadar pişmanım.”

Ancak şimdi, Pardribece'deki durumu çözüyor. Kulübün en yüksek rekabette hayatta kalmak için savaşması muhtemeldir ve ikinci lig Polonyalı takımla yüzleşmek ona bir ayna oluşturmaktı.

Vacek, “Slask, geçen sezon daha düşük bir yarışmaya düştüğü zor bir dönemden geçti, ancak bu yıl açıkça Ekstraklas'a geri dönmek için bir saldırı duyurdu. Bize harika bir gösterim teklif etti.”

Pardubice, esas olarak ilk on dakika nedeniyle 2: 3'ü kaybetti, daha sonra 0: 2'yi kaybettiler. Üçüncü atış Jehor Sharabura tarafından eklendi ve konuklar André Leipold ve Samuel Šimek tarafından düzeltildi.

Vacka, “Giriş korkunç bir utançtı. Slask yarısına iki kez aldı ve iki gol attı.” “Sonra biraz karşılaştırdık ve harika pasajlarımız vardı, ancak maç ve sıcak hava koşulları için zordu. Ama genellikle bir takım olarak hareket ettiğimizi ve sezona hazır olacağımızı hissediyorum.”

Ona göre, Pardubice, ev sahibi takımın oldukça yüksek olduğu oyunun hızını aldı. Vacek, “Polonya futbolu son yıllarda değişti. Güç oyunu hızlı bir kombinasyon stiline geçti ve Slask'ın gerçekten kullanışlı oyuncuları var. Ucuz hedefler aldığımız hatalardan kaçınmalıyız.” Dedi.

Doğu Bohemyalılar Cuma günü Vlašim'e (18: 00'den itibaren) her şeyi ayarlama şansına sahip olacaklar. Vacek, “Hazır olduğumuza inanıyorum ve sonuç olmasa bile performansta görülebiliyor. Başarılı olmak için elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz.”