Henüz yaşlanmadık. Zohorna ve ikinci hattı Dinamo, rakiple savaşmayı sabırsızlıkla bekliyor

Becayiş

New member
Hokey oynamamaya karar verdi, ama bir şekilde ocaktaki hokey yaşı tam bana göre.Luke Radil ve Robert Kousal ile olan çizgisi bir yaşında ve onların Son Dansı havada asılı kalabilir. Geçen yıl yedinci yarı finaldeki yenilgi nedeniyle bu gerçekleşmedi ve çok fazla da olmaması gerekir, bu nedenle Dinamo Tom Zohorna yıllar sonra şampiyonluk için mücadele etmeyi çok isterdi. Özellikle de takımının kazanmanın en büyük favorileri arasında olduğu bir dönemde.

ÇEVRİMİÇİ: Pardubice Hradec Krlov

Ekstraliga çeyrek finalleri detaylı raporuyla, Cuma günü saat 18:00'den itibaren

Çocuklar ve ben kararlı değiliz, tecrübeliyiz, Zohorn'u gülümseyerek gözlemliyoruz. Beş yıl önce madalya topladık, sonra burada işler biraz bozuldu ve karanlıkta yeniden rekabet edebilmek çok güzel. Ama durum farklı, 2010 civarında değil. Farklı rollerimiz var ve hepsini üstleneceğiz. Hava kararıyor, yalnızca ilk kurtarmaya ihtiyacımız var, diye ekledi.

Buz hokeyi oyuncusunu ilk kez Jaroslav Pouzar Trophy ile eşleştirin.

Cuma günü saat 6'da geliyor. Çeyrek finalde Hradec Krlov'dan rakibinize meydan okuyacaksınız. Rahatsız etme mon srie.
Tüm kurtarmalar gerçekten büyük savaşlar olacak. Yıllar önce nefret biraz fazla olsa bile rekabet uzun süredir yaratılıyordu. Dizi hayranlar arasında ve medyada geniş çapta izlenecek. Play-off'ların anlamı budur.

Birdenbire, neredeyse tüm sezon boyunca söylentilere konu olan Sparta ile olan kavgalardan bahsetmek artık yeterli olmadı.
Muhtemelen ön tekerleğin sıcak olması ve içinde başka gölgelerin olması da muhtemeldir. Paprov ve Sparta'nın şampiyonluğun en büyük favorileri olduğu söyleniyor ancak hokeyi takip edenler bunun sizin için hiçbir şey ifade etmediğini biliyor. Sıfırdan başlar.

Etrafınızda bıçağın altına girmeyi bilen bir provokatör havası oluştu. Bu tam da Hradec'ten bir rakibe karşı doğru, değil mi?
Anlıyorum ama bu aurayı gerçekten anlayamıyorum. Oyunumu süsleyen tek şeyin bu olmadığını düşünüyorum. Ama o şampiyonluk için savaşacak ve biz de onun için her şeyi yapacağız. Tek gereken bir kuş ve seriye iyi bir giriş.

Pardubite hokey oyuncusu, Budjovice'yi 7:2 yendikten sonra taraftarlara teşekkür ediyor.

Tekrar süper kahraman olacağı kesin olan Kaptan Luke Sedlek'i savunmaya hazır mısın?
Hradec sıkı oynuyor ama biz de öyle. Bir şey olursa her zaman kendine bakacak ve bir destekçi bulacaktır. Buzda neye izin verildiğiyle ilgili olacak. Muhtemelen bunun hakkında konuşacak pek bir şey yok ama kurt mu olacak, yoksa hokey mi oynanacak, göreceğiz.

Kaleciler arasında hokey, taraftarlar arasında ise oldukça fazla olay yaşanıyor.
Aralarında kavga olmayınca üzüleceğiz. Depoda atmosferin hoş olmayacağı gösterildi. Play-off'larda her şey değişecek.

Hradec'te ne ödenecek?
Ona diskler ve iki gly getir.

Tine'ın güzel beraberliğinin ardından şampiyonluğun Dynamo için çok erken geleceği, detaylarda ince ayar yapılması gerektiği söylendi. Oldu mu?
Yıllardır inşa edildiğine katılıyorum, hiçbir şey hemen olmuyor. Geçen yıl Tinc'e karşı aldığımız yedi maçlık yenilgi bizi üzmüştü ama bu bize çok şey kazandırdı. Biz daha güçlüyüz, kaliteli bir ekibe sahibiz, bunu kabinde sürekli konuşuyoruz. Bunu yapamayız ve her şey bitti.