GÖRÜNÜM: Bölge Şampiyonu olarak Varaďa, Varaďa gibi davrandı. “Ve Sonra Beni Kov”

Becayiş

New member
Keman patronu Matějko, ünlü antrenör Bohumír Zenkl'i takıma alır. Başarı için her şeyi yapacak kendini adamış bir profesyonel.

En yüksek çubuklara saldırı durumunda gerekli olan oyunculardan ve yetkililerden maksimum çabayı hemen talep etmeye başlar. Zenkl, tıpkı Varaďa'nın iddiaya göre Spengler Kupası'nda yaptığı gibi, oyuncuları erken yatmaya zorluyor, para cezaları dağıtıyor ve sadece astlarına değil, patronlarına da karşı katı davranıyor.

Ama bunda tuhaf bir şey yok, değil mi? Bir başlık ister misin? Bu yüzden çalışma tarzımı kabul edin ve kolayca arka arkaya birkaç tane elde edelim.

Sezon öncesi basın toplantılarında masanın arkasında her şey çok cazip geliyor ama ancak herkes bunun kendilerine ne kadara mal olacağını öğrenene kadar. Yani sonuçta herkes Varaď'ya (Zenkl) karşı çıktı. Evet, burada da tekrar Houslice'e dönebiliriz.

Oyuncular, koçun nihayet bu döngüden kurtulduğuna seviniyor, “Elveda Tanrım! Hoşçakal!” ve bu mu? Kulüp ofisinde kırık bir halde oturuyor.

“Neyi yanlış yaptığımı bana söyleyebilir misin? Her şeyden önce takıma yardım edebilecek ve sonra beni kovabilecek tek kişi benim” diyor Zenkl ve o anda gözyaşlarına boğuluyor. Varaďa'nın Pardubice sokaklarında yaşlı gözlerle görüldüğü Cuma sabahını çarpıcı biçimde hatırlatan bir başka sahne.

Muhtemelen ofisten son yolculuğumuzda.

Ancak bu son, Pardubice'nin 2019'da kaptan Tomáš Rolinka ile veya iki yıl sonra başka bir ikon Jakub Nakládal ile yaşadığı sondan farklıydı. Bu durumlarda duygular alevlendi, her iki taraf da kendilerini uzaklara gönderdi ve kapıları çarptı.

Varadi'ye gelince, her şey ilk bakışta göründüğü gibi, birdenbire ortaya çıkan bir olay değildi. Dynamo'nun sahipleri sezon öncesindeki basın açıklamasında nelere bulaştıklarını zaten çok iyi biliyorlardı. Sadece Varaďa'nın aşağı yukarı aynı nedenlerle Třinec'e gelmesinden dolayı değil.

Sadece etrafına bakmadı. Yalnızca kendine inanıyordu.

Pardubice'de, video antrenörü Jan Kolář onun yüzünden istifa etmek zorunda kaldı, ardından da kulüp gözlemcisi Petr Sýkora ile başı dertte oldu, bu arada kendisi artık rotasyonda antrenör olarak onun yerine geçiyor. Spor direktörü Dušan Salfický ile olan ve menajerin Varaď'nın bir sonraki sandalyesine oturduğu muhtemel ilişkiye insan ancak gülümseyebilir.

Peki anlaşmazlıklar kabinde bile yapışkanlaşmaya başladığında? Petr Dědek'in müdahale etmesi gereken yer burasıydı. Ve koçtan kurtulmak daha ucuz.

Yani “Güle güle, Venco!”

Yurtdışındaki bir sonraki istasyonda, orada genellikle sıkı çalışmaya biraz daha alışkınlar.