Futbol Pardubice hazırlıkta Žižkov'u mağlup etti, Hlavatý iki gol attı

Becayiş

New member
Pardubice'nin Jablonec Michal Hlavatý'ya karşı attığı galibiyet golünün yazarı.
| Fotoğraf: Ladislav Nussbauer

Geçen hafta Žižkov beklenmedik bir şekilde Jablonec'i 5:3 yendi ancak birinci ligdeki rakiplerine karşı oynadığı sonraki iki maç onun için fiyaskoyla sonuçlandı. Bohemians 1905'te Viktoria 0:6, Pardubice ise 0:4 mağlup oldu. Hlavaty'nin yanında Denis Darmovzal da Doğu Bohemya formasıyla parlayarak 82. dakikada 40 metreden uzun mesafeli bir atışla skoru kapattı.

“Uzun bir aradan sonra gol attım, o yüzden mutluyum. Kulüp televizyonuna konuşan Hlavatý, “Daha fazla gol olabilirdi ama iki gol de iyi” dedi. “Oynamak istediğimiz tüm yönleriyle iyi bir ısınma maçıydı. Ayrıca çok gol atmayı da başardık. Şimdi İspanya'da doğal çimlerin üzerinde olmayı sabırsızlıkla bekliyoruz” diye ekledi, yabancı antrenman kampını sabırsızlıkla bekliyor.

Büyük galibiyete rağmen Pardubice, bu yıl dörderli dört gruba ayrılan 16 takımın katıldığı geleneksel turnuvada birincilik konusundaki teorik umutlarını yitirdi. Genel kazanan ortak masadan çıkacak. B Grubu liderleri Bohemians 1905'in ise hâlâ şansı var.

D Grubu'ndaki üçüncü maçında Çarşamba günü Kroměříž ile karşılaşacak olan sadece Chrudim ve Olomouc dokuz puanın tamamına ulaşabildi. Cumartesi günü Mladá Boleslav'da ertelenen maçın rövanşını bekleyen Chrudim, A takımının perşembe günü Türkiye'ye kampa gitmesi nedeniyle ev sahibi ekip B takımıyla sahaya çıkacak. Ertelenen düellolardan ikincisi Salı günü gerçekleşti, Tepličtí de “B” aldı ve Varnsdorf'a 0:2 yenildi.

Tipsport ligi

Grup B 23/01/2024 10:15

Hedefler:
13. Baş döndürücü
32. Tischler
34. Baş döndürücü
82. Bedava

Hedefler:

Montajlar:
İlk yarı: Kinský – Surzyn, Donát, Ortiz, Icha – Daněk, Tischler, Hlavatý, Kissiedou – Krobot, Černý
II. pol.: Kinský – Kukučka, Darmovzal, Mareš, Míšek, Lupač, Brdička, Mukwelle, Jindra, Patrák, Zlatohlavek

Montajlar:
İlk yarı: Kotek – Řezáč, Kozojed, Divíšek – Oravec, Prošek, Hönig, Muleme – Voltr (23. Rosa), Serkan, Toula
II. saha: Kotek – F. Ret, Bárta, Tregler, Strombach, Petrák, Klusák, Serkan (62. Vais), T. Ret, Sodoma, Rosa

Yedekler:
Schmid

Yedekler:
Çeyrek