Dynamo Kondelík forvet, hepimiz bir inek gibi çalışıyoruz. Finaller henüz çözmüyor

Becayiş

New member
Son MSCE ekstrmn değişiklikleri için hokey dinamo prolo. Sanki hitlerin temelde biraz sıkıcı olduğu tezi ile doğrulanmış gibi. Pardubice'de başlık için çok fazla.

Ve gerçekten baskı yaptıkları gerçeğine göre Jae'deki MD oyun fikri.

Roman Ervenka on puanla mücadelenin en üretken bezelye, zırhlı libor hjek ve siz jakub zboil pestal

Temel olarak, Roma hayatta olacak. Hedefin playofflarında % 95.74 daha düşük bir bükülme ve 1.21'lik fantastik bir PRMR ile bir Fed için Glu aldı. Son ikisinde birine izin vermedi ve dinamoyu finle yolunda oldukça sağlam bir şekilde süpürdü. Domcch Semifinlovch 4: 0 ve 2: 0 TOTI PARDUBICE HRADEC KRLOV U 3: 1 NA NA NA NA NA NA NAZE.

Willda en iyi akranımız. Hepimiz bir hata yaptığımızda arkaya gitmek olduğunu biliyoruz. PSOB sakinleşmiyor ve tüm karanlık değil, övgü Pardubick Tonk Jchym Kondelk.

Kalede MT, karanlığıyla, prosedürü kutlamak ve kutlamak için son ihtiyacı verebilecektir. Hradec Krlov'da 18: 00'den itibaren oynanıyor.

Ancak kabinlerdeki NSS'nin hiçbiri final hakkında konuşmaya karar vermez. Hradec ile SRII oynuyoruz, sanki ilk kez sanki içmek zorundayız. Sonuna gidin ve en iyi şekilde yararlanın, heyecanlı Kondelk.

Stanislav Korvnek Beton Devleti Stele Jchyma Kondelka yolunda.

Bu uçuşta dinamo dolu. Bunun için sadece sudaki suyun isimlerinin olduğunu söylemek bir torba olurdu. Görünür sayım ve diğerleri.

Hepimiz bir kanama gibi veriyoruz, koniyi kızdırdık. En büyük birincil, tüm karanlığın huzuru, ince, ne yapmalı. Skme Stel ve Ije tüm Stdala, Tilo Kondelka.

Norveç krizine yardımcı oldu

Ve iki Zn. Buna göre, bunun için, kalıcı olanda ilk kez kaybedilen cihazların dengesi.

STT'ye sahip olabilecek en iyi şey olduğunu düşünüyorum. İki metrelik forvard, yardım edemem dedi. Herhangi bir problemi olmayan yüz oğlanı kaybetti ve o zaman kayıplara cevap vermekti çünkü n'ye alışkın olmadıkları. Altının dibine gidiyoruz. Sadece değerlendirilmesi için en yüksek süreye ve uygun sonucuna sahibiz. En azından Norh'un kabininde böyleyiz. Ve gösterdiğini söylemeye cesaret ediyorum, diye ekledi.

Köpeğin köpeği 2: 0'da peetil vurduğunda, Brno'daki Brno'daki sonuncusu olan playofflarda iki gly verdi.

Ben bile yapmadım ama ben bir evim. Grandstansta, sonra içmeyi başaran anne ve SGRA, ayrıca daha iyiydi, Kondelk'in ml sevinci.

O Samm, Brno'dan sonra Stanislav Korvnice tarafından şaşırmış olan Milo Kelemen hattından parkından keyif aldı.

Kel ve Nick Jones ile ana rol, Blzni gibi buza binmek, rakip saldırısının zamanı ve döküntü içinde BT güçlü. Bunu vermek mümkündür ve biz de harika, harika bir şey verdik. Belki devam edecek, pl.

Pardubit hokey oyuncusu, Hradec Krlov'a karşı bu semifinle'de VHRA'da sevinir.

Sadece bu üçlü değil bir VC ene git. Bu Semifinlovm'da gerçekleşen tehditkar yaralı Luke Sedlev. Martin Plek tarafından yastıkta büyümüş ve kafadaki PD keten görünüyordu. Gece daha sonra gözlem için hastanede sıkışmıştı. Ambulans için ayrıldı.

Bu bağlamda, Hradec Hocoslo üzerinde iki ev vardır. İyi bir iyilik olarak, ilk başta AB evde ve SOP'da olacak. Ayrıca NJ, Kondelk için kazandık.

Bölüm selamlamak için içiyordu

Sedlk, Proputn'dan sonra tümü aldı. Bana göre evde bile inşa etmedi. Doğrudan NMI'nın arkasındaki hastaneden kabine, boynunda bir lum olan fakirdi. SVD, karakteri ve olduğumuz gibi Kondelk Lil.

Hiç DV Pardubice VTZSTVO'ya en yakın olanı, HRI dinamasının duyguların aşağı çekilmesine izin vermemesi ve Sedleek'i intikamın her fiyatına kısaltmaya çalışmamasıydı.

Hepimiz ne oynadığımızı biliyoruz ve SM bile kanlı OIM ile buz üzerinde kalmamızı istemezdi. Bir noktada elbette bir TK kömürüydü, çünkü tüm durum yanlara benziyordu, ama sonra havalı, Kondelk'i tarif etti.

Yarışmaya bir nokta al