David Střihavka, Boleslav'taki maçtan önce Pardubice şansını değerlendiriyor

Becayiş

New member
Pardubice David, grubun son turu, sakin beni sakinleştirdi, tüm sağlık sorunları turu geçti. Ama çok önemli değil.

VK'ye güvenmek, hareket ettirmek, yoğunluğu, adamın trenre'sini arttırmak istiyoruz.

Parti Pardubick Manaft Evde 1: 0 son Esk Budjovice tırmandı, ancak Boleslav Pecs sadece grubun liderlik ettiği başka bir kalibre ve bu kaçırdığında söylemek isteyecek.

Mladá Boleslav m Budjovice değil başka bir Hrská tipolojisi, şikayet. Josef Jinoch'un yeni bir tane olduğu ilkeleri, zemini yerde, birbirlerinin güzel futbolu görmek için var. Eğer Vojta ve Ladra oynadıysa, N DT konusunda dikkatli olmalıyız, çünkü sezon boyunca çok zamanları var. Değil olduğunda, Jin temsil edilir. Ayrıca ikinci kez evde artış, ana hatlar var.

İlk sekiz dakikada Eskobudjovický dynamo ile KLN'de Patrka Solil'in tek adamı Pardubice için emildi, PARDUBICE için çok iyi biliniyordu: Tutuklama Bar ve Chrudi için Mole

Rejenerasyon, fizyo, trnink ve İK'nın yenilenmeleri için bağlandık, böylece bundan muzdarip değiliz. Sadece bu çocukları Cvien'deki zihinsel olarak karanlık olarak koyduk. Buna değdi. MM'nin büyük bir neşe olduğu tamamlandık, pardubice görünmüyor

Buna göre, Trninkovho sürecinin lig için bankları da artırdığı bilinmektedir.

Budjovice ile, bir moladan sonra oyunu rakibi açmak için gönderdik. RZ Utkn ve hızını değiştirdi. Benim büyük bir silah benim.