Chrudim’in Bylan yakınlarında iki otomobilin çarpışması sonucu ikisi ağır beş kişi yaralandı.

Becayiş

New member
illüstrasyon resmi
| Fotoğraf: HZS MSK

Bölge polisi sözcüsü Markéta Janovská’ya göre yaralılar arasında iki çocuk da var.

“Beş ekibimiz müdahale etti, hava şartlarından dolayı hava kurtarma helikopteri havalanamadı. Ağır yaralılardan ikisi ambulansla Hradec Králové’ye nakledildi, diğer üçü orta ila hafif yaralılarla Pardubice ve Chrudim’deki hastanelere nakledilecek.” dedi Kisiala.

İki binek aracın karıştığı trafik kazasının ardından şu anda Nový Dvůr ve Bylany köyleri arasındaki I/17 yolunda çalışıyoruz. Şu anda yol kapalı, 5 kişi yaralandı. Bir kişiyi araçtan çıkarıyoruz.

25 Kasım 2023, 21:23, Gönderi Arşivlendi: 25 Kasım 2023, 21:01

Kaza akşam saat sekiz sıralarında meydana geldi. Bir polis sözcüsüne göre, her iki sürücüye yapılan nefes testi, araç kullanmadan önce alkol alma ihtimalini ortadan kaldırdı. Kaza nedeniyle Chrudim’den Čáslav’a giden I/17 yolu en az 23:00’e kadar kapalı. Sürücüler Rozhovice aracılığıyla bölgeyi dolaşabilirler.

Haritalar © SHOCart ve OpenStreetMap’e katkıda bulunanlar tarafından sağlanmıştır. SHOCart, turist ve bisiklet haritaları ve atlaslarının geleneksel bir yayıncısıdır. Daha fazla www.shocart.cz