Charvt’u at siyasetiyle suçlayan muhalefet belediye binasında değişiklik istiyor

Becayiş

New member
Pardubice’nin eski belediye başkanı Martin Charvt ve eşi Helena Dvokov Perşembe günü el ele mahkemeye yürüdüler. Ve Pardubice’deki ANO hareketinin mutlak hayranları hapis cezasıyla karşı karşıya kaldı. Mahkeme, yolsuzluk davası kapsamında tanıkları etkileyebileceği gerekçesiyle hakkında kefalet kararı verdi.

Dolayısıyla her ikisinin de siyasetteki pratik sonu, etkili kamu düzenleri meselesinden kaynaklanmaktadır. Hiçbir şey olmadığını tweetleyeceğimizi hayal edemiyorum. Bu durumla radikal bir şekilde mücadele etmemiz gerekiyor. Charvt’un halefi olarak seçtiği ANO hareketinden Pardubice belediye başkanı Jan Nadrchal, bunun benim için büyük bir insani hayal kırıklığı olduğunu söyledi.

Babi’nin partisi Charvt’u çok hızlı bir şekilde ANO’dan ihraç etti ve böylece onun siyasi kariyerine fiilen son verdi. Ben de perşembe günü Pardubice’ye ilk inişiyle tüm fonksiyonlarını kaldıracağı YES pedalını duyuracak olan siyasi kariyeri için hamle yapmış bir ifadeciyim.

Şehrine ve özellikle de liderine yardım etmek istiyor. ANO 2011 hareketinin temsilci kulübü, Martin Charvt’un kararından yanadır ve masumiyeti nedeniyle, mevcut davadaki tüm sanıkların sona ermesi gerektiği konusunda anlaşan ANO hareketinin temsilci kulübünün basın raporunda yer aldığını biliyor. pozisyonları. ANO, koalisyon ortaklarıyla sonraki adımları tartışmak istiyor.

Yolsuzluk davasındaki sanıklara genel bakış

Martin Charvtekspresör
Helena Dvokovbelediye başkanının eski eşi
Jozef Koprivanskbölgesel ekonomi odası
Michal DrenkoPardubice Kalkınma Fonu editörü
Ama KopeckPardubice belediye başkanı
Pavel Neveal, Yönetim Kurulu Başkanı fon, sermaye
Jaroslav Hruk, Örneğin. Pardubice’deki emlak ve yatırım departmanı başkanı
Petr koduPardubice’deki emlak ve yatırım dairesi başkanı şunları söyledi:
Peter HuekPardubice’deki emlak ve yatırım departmanı katibi

Polise göre, SBF, Navara Pardubice, Instal Hanousek, ELREG Pardubice, Gamet Elektro Daice, Maximum CZ ve ELLUX Pardubice inşaat şirketlerinin temsilcileri bulunuyor.

Şirketi suçla

SBF Pardubice
KTS Integra Pardubice

Koalin ortağı daha da ileri gitmek istiyor. ODS temsilcisi Karel Haas, talebin açık olduğunu, Bay Charvt’un meclis üyeliği görevine son vermesi gerektiğini ve Pazartesi günü VAK Pardubice şirketinin başkanı da dahil olmak üzere yerel meclisin onu görevden alması gerektiğini söyledi.

Okuldaki meslektaşlarıyla birlikte ANO hareketi için meclis üyelerinin görevden alınmasına yönelik öneriler hazırlıyor ve sundu. Oylama, belediye şirketlerinden sorumlu belediye başkan yardımcısı Jiina Klov’un sona ermesiyle ilgili.

Belediye şirketlerinin denetim kurulları tarafından kontrol edilmesinin bariz amacı ekmek ve tereyağı ile ilgiliydi ve hala da öyle. Karel Haas, Alee Kopeckho’nun Belediye Hizmetleri tarafından tutuklanmasına ve polis memuru Michal Drenko, Helena Dvokov ve Pavel Neveel’in suçlamalarına atıfta bulunarak, denetim gününde Bay Nmstkyn’in bunun için siyasi sorumluluk taşıması gerektiğinin açık olduğunu ekledi. Rozvojov Fonu başkanları. Polis onları, Porr şirketinin kısa süre önce Arry’nin yanında inşa etmeye başladığı otoparkın inşasına ilişkin sözleşmeyi etkilemekle suçluyor.

ANO meclis üyelerinin görevden alınması koalisyonun sonu anlamına gelir

Otopark inşaatıyla ilgili yaşananlar doğru değil. Şimdi iki mantık var. Pirty’nin temsilcisi Dominik Beka, bana göre, otopark inşaatı sözleşmesinin imzalanmasıyla ilgili kafa karışıklığı hakkında konuşmak istediğimde, insanların yerel meclisteki insanları agresif bir şekilde fondan attığını söyledi.

Partisi ayrıca, hareketin parti işaretine sahip olan diğer kişilerin belediye başkanlığından ihraç edilmesi için de belgeler hazırlıyor. ANO’yu eleştirenler, başarısız bireyler olduklarını tweetleyemezler. Martin Charvt başbakanlık görevinden ayrılmış olsa da hâlâ partinin arkasında önemli bir isim ve itici güçtü. Dominik Beka, onların konseyden ayrılarak EVET’e oy vermelerini isteyeceğiz dedi.

Bu açıdan bakıldığında Belediye Başkanı Jan Nadrchal ve yardımcısı Jan Hrabal bile tehdit altında olacaktır. Charvt’un yanı sıra Dukla’nın belediye başkanı Ji Rejda da belediye meclisinde yer alıyor. Ancak belediye başkanlığı makamında siyasetin sona ermesi, Belediye Başkan Yardımcısı Jakub Rychteck tarafından yapılan Ren ivnm ve ijeme Pardubice seçimlerinde ANO’ya Spolen yanlısı Pardubice’nin de katıldığı koalisyonun dağılması anlamına gelecektir.

Ancak yine de bu kadronun harekete geçme isteği yok gibi görünüyor. Koalisyondaki ilişkiler iyi, üzerinde anlaştığımız şey karşılığını veriyor. Spolen’in Pardubice temsilcisi ve nakliye şirketinin editörü Tom Pelikn, artık koalisyonun dağılması konusunda hiçbir baskım olmadığını, bunu bir gün bile düşünmeme gerek olmadığını söyledi.

ODS’den Petr Klimpl, koalisyonun Pazartesi günü muhalefetin saldırısına uğrama ihtimalinin en yüksek olduğuna inanıyor. Bu açıdan hiçbir şey olmayacak. Muhalefet o kadar bölünmüş durumda ki, 12 EVET oyu olmadan başka bir gün göremiyorum, diyen Klimpl, seçilmiş siyasetçilerin, esas olarak çeşitli şirketlerin sonsuz geçmiş belediye sözleşmelerinde ortaya çıkan sistem hatalarından sorumlu tutulması gerektiğini ekledi. defalarca tekrarlanır. Ve sadece onlar değil.

Neyse ki bu kişi tarikatın generali ve büyük sekreteri Michal Zitko’dur. Klimpl, kısa süre içinde polisin eski sulh hakimi sendikasını derhal tutukladığını söyledi.

Meclis Üyesi Pelikn, politikacıların Liendrin’i açığa çıkarma şansının olmadığını düşünüyordu. Konsey alt limit kararlarını onaylıyor, ben bunları çok detaylı inceledim ama siyasetçinin bu kararlarda hata ya da usulsüzlük bulma ihtimalinin olmadığını düşünüyorum. Pelikn, bunun düzenli olması gerektiğini söyledi.

ODS’li politikacılara göre, Ocak 2022’de potansiyel etkili bir terör örgütüyle bağlantılı olarak polis tarafından tutuklanan eski ulaştırma dairesi başkanı Vladimr Bakajsa’nın devrilmesinden sonra önceki kamu ihalelerinin koşullarının değişmemiş olması anlaşılmaz. şehir için çalışan şirketlerin seçimi.

Eski kamu ihale sistemi düzgün çalışmayan bir kapı üzerine kurulu. Sekreter Zitko, bir yıl önce Maliye Bakanlığı DNES’in Vladimr Bakajsa davası hakkında yazdığı yazıda, belediyedeki tüm dairelerin düzenli olarak denetlendiğini söylemişti. Polis hâlâ onun davasını araştırıyor.