Brno ile final? İnsanlar muhtemelen çok para kaybetti, Hajek güler. “Domuz Çiftlikleri” geri dönecek

Becayiş

New member
Ancak Prim, esas olarak mevcut nesli oynayacak. Zbořilová – Pardubice Jakub ve Adam Brno ve Beka Dynamo kardeşleri, mavi hatta başka bir Kometa yetiştirilmiş Libor Hájek ile tamamlanıyor.

“Brno'da büyüdüm ve yerel ortamı çok iyi tanıyorum. Bunu dört gözle bekliyorum, kesinlikle iyi bir kavga olacak,” diye baktı Hájek.

Kabinde zaten bir ödül duyurdunuz mu?
Henüz değil, ama maçtan hemen önce ikimiz de bir şeyler düşüneceğiz. Küba da bunu dört gözle bekliyor, zaten kabul etti. Eğlenceli olacak.

Adam Zbořil kelimenin tam anlamıyla kardeşi “domuz gibi” oynayacağını söyledi. Ve ayrıca acıyla eve gideceksin. Nasıl hazırlanır?
Daha büyük domuzlar olmalıyız, göreceğiz. (Gülüyor)

Nisan sonunda yıkıma gidecek misin?
Eğer kazanırsak, evet.

Dynamo, finalde ilk kez arka arkaya ikinci kez. Her iki katılımla da bulundunuz, şu anki durumlarda bir görev gibi görünüyor. Ama finallere yapılan geziler gerçekten neye benziyordu?
Çok zordular. Bence finalde ilerleme, bence, özellikle arka arkaya iki kez büyük bir başarı. Özellikle şimdi sonunda sonuna kadar yapmalıyız.

Geçen yıl Třinec'in yenilgisi hala bir korkuluk mu? Belki kayıp bir ilk maç (1: 2)?
Çok ayrıntılı olarak gidiyorsun. İlk maç hafife alınmamalı, açıktır, ancak bir şekilde karşılaştırırız, bu yüzden değil.

Sezonun başlangıcından bu yana, Sparta ile Pardribece finali konuşuldu, başka hiçbir şey mümkün değildi. Ve aniden Brno'ya gidiyorsun.
Belki biraz şok, az sayıda insan bekleniyor ve birçok insan muhtemelen çok para kaybetti (Gülüyor). Ama o kadar şaşırmadım. Hokey sadece sapık bir spordur.

Şu anda Pardriubice'de, Mayıs ayında Prag'daki şampiyonada zaferi kutlayan siz de dahil olmak üzere birkaç oyuncu var. Roman červenka, IS Club tarafından benzer duygular yaşamak için ekstraja döndüğünü söyledi. Ekstra motivasyon olarak tekrar atlıyor mu?
Biraz zaman oldu, ama elbette bizde var. Bu anlarda kazanan hissi hatırlatmak önemlidir, ancak biraz evcilleştirmeye çalışıyorum. Sadece maçtan maça odaklanacaklar, gereksiz yere bağlı olmak istemiyorum.

Şimdiye kadar orada görünüyorsunuz, performansınız playofflarda görünür bir şekilde arttı. Nedir?
(Düşünür). Kısacası, şimdi başka bir hokey çalınıyor. Daha güçlü, daha sert ve daha hızlı, ki bu kişisel olarak çok zevk alıyorum. Ancak küreselde hala takım için elimden geleni yapmaya çalışıyorum.

Kometa Brno'dan ne bekliyorsunuz?
Mükemmel savunma, kesinlikle Sparta ile benzer bir tarzda oynayacak. Daha iyi bir anahtar bulmalıyız, ama en önemlisi şimdiye kadar değil, işe yarayanlara bağlı kalacak.

Pardubice savunma oyunu bile mevcut playofflarda harika. Ne değişti?
Her şeyden önce, Roman mükemmel bir şekilde yakalayacak, ancak beşinin tamamı savunmaya odaklanıyor. Herkes açıkça izlediği kurallar verdi. Yavaş yavaş onu geliştiriyoruz ve son olarak tamamen zirvede olmalıyız.

Koç Hořava, bu tür performansları çok fazla beklemediğini itiraf etti. Nasıl dinliyor?
Aslında iyi. Hepsini kendimizde bildiğimizi biliyoruz, doğru zamanda çıkarmak yeterliydi.

Libor Hájek, Pardubice, české Budějovice ile yerleşimde sevinir.

Finallerden önce programınız neydi? Hradec muhtemelen işe yaradı.
Evet, üç günümüz var ve Pazartesi'den tekrar antrenman yapıyoruz. Birimler iyi, büyük bir hızları var ve hepimizin patlamasını bekleyebiliriz. Artık çok fazla antrenman yapmıyoruz, özellikle zihinsel olarak hazırlanmalıyız.

Kuyruklu yıldızın temelde bacaklarda ekstra bir serisi var. Bir rol oynayacağını düşünecek misin?
Hayır sanmıyorum. Prosedürden sonra Brno kesinlikle biraz zaman geçirdi, bu yüzden biraz güç bulacak. Playofflarda kimse yorgunluğa odaklanmayacak, her maça maksimum kadar gidiyorsunuz. Tekrar buz üzerinde uçacaklar ve zor olacak.

Yarışmaya bir nokta seçin