Biraz endişeliydim, iki gollü Říčka'yı kabul ettim. Sikora ile yapılan görüşmeler yardımcı oldu

Becayiş

New member
Dinamo'daki rolü orijinal konumlarından önemli ölçüde geriledi. Bu doğrultuda bu yıl beklendiği gibi bir performans göstermiyor ama şu sıralar geçen yıl borsanın en iyi Pardubice oyuncusunun rahatlıkla hedefi olan oyunun içeriğine ve kendisine ödeme yapılana kadar bakıyor. Pazar akşamı Liberec'i 7:1 mağlup eden iki gol atıp üstüne bir de asist ekleyerek bunu gösterdi.

İki gole alışmıştım ama uzun süre gol atamadım, bu yüzden gerçekten canım acıdı, kaybetmedim. Ancak o bunun altında çalıştı, bu yüzden pozitif ve sabırlı kalmaya çalıştım, baskı altında oyun sıklıkla kötü kararlar veriyor, diye ekledi.

Dinamo yetişiyor, ilk kez Liberec'e karşı gösterildi. Ziyaretçiler bir an bile pes etmediler ve Tigers olumlu bir performans sergiledi, iyileşen kaptan Luke Sedlka'nın geri dönüşü de buna yardımcı oldu. Sekiz dakikada farkı ikiye katlayarak 2:1'e çıkardı ve 29. (5:1) ve 55. dakikalarda (7:1) metal şutları gördü.

Peki n'nin tarifi?

Buz pateni için şarkılardan oluşan bir liste hazırlamam gerekiyordu, kabinin normal bölümüne güldüm. Avcı daha sonra sessizce aptalca şeyler mırıldanabilir, ancak elbette bunun performansla hiçbir ilgisi yoktur, diye ekledi.

Ekstra ligde 385 gol atan ve kendisi gibi oyuncularla ne yapılacağına karar veren efsane Pardubice forveti Petr Skora ile tartışmalar ise bambaşka oldu.

Hokey oyuncusu Pardubice gol attığı için mutlu.

Benim yaklaşık dört katı kadar sıkı çalışmam var, bu kesinlikle teknik bir gün değildi, ama ben buna zihinsel yardım derdim, teşekkür ederim.

Liberec ile oynanan maçta çift başlı forvet Pardubice değildi, defans oyuncusu Ondej Vla da aynı rejimde gol attı. Robert Kousal ve Patrik Poulek başka makaleler yazdılar.

Dinamo 106 puanla lider konumdaydı. Stele, birincilik için son mücadeleye girdiği Sparta'nın (102) iki yönlü önünde yer alıyor. Her şeyi kazanmaya hazırız. Ve bunun neye mal olacağını göreceğiz, dedi.