Bir tren çarpışmasından sonra vagonun temizlenmesi trafiği azaltacaktır. Yaralılar hastanelerden eve döndü

Becayiş

New member
Pardubice şehir polisine göre çalışma pazartesi sabahından akşam saatlerine kadar sürecek. Kısıtlama aynı zamanda I/36 tali yolu üzerindeki trafiği de etkileyecektir.


Polis memurları Facebook profillerinde “Demiryolu vagonunun gövdesinin çıkarılması nedeniyle ağır makineler sahada olacak ve trafik kısa bir süreliğine kısıtlanabilir.” dedi.


Aynı zamanda sürücülerden daha dikkatli bir şekilde bölgeden geçmelerini istiyorlar. “Trafik mekik şeklinde yönlendirilebilir, sabrınız için teşekkür ederiz” diye eklediler.


Daha sabah, işe alınan şirket, Pardubice merkez durağının yakınındaki parkuru ve bitişikteki Pardubice otoyolunu ayıran gürültü önleyici duvarın bir kısmını kaldırdı. Bu, Çarşamba günü bir yolcu treni ile bir yük treni arasında meydana gelen trajik çarpışmadan sonraki son büyük müdahaledir.


Toplam hasar 110 milyon kronu aştı, kazada 4 kişi öldü, 27 kişi de yaralandı. Hafta sonu boyunca taburcu olan iki hasta hastanede kaldı. Biri Pardubice'den, diğeri Chrudim hastanesinden.


“Tren kazası sonrası yaralanan hastaların hiçbiri artık doktorların bakımında değil. Pardubice Bölge Hastanesi sözcüsü Kateřina Semrádová, son iki hasta Pazartesi sabahı evde tedavi görmek üzere taburcu edildi” dedi.