Ben Litoměřice'li bir peri değilim. Sezonun koçu Šotnar: Bir gün milli takıma liderlik etmek istiyorum

Becayiş

New member
Ve bu yüzden, tarihi rekorun ardından Sluneta'dan Pardubice'ye transfer olacak, 37 yaşındaki güçlü bir kıza, önde gelen bir Avrupa takımına koçluk yapmak istiyorum.


Üç buçuk yıl önce benimle St nad Elbe'ye gittin mi?
mm olup olmadığını görmeye çalışın. Ben büyük hayalleri olan bir avcıyım. Bir gün milli takımın antrenörü olmak istiyorum, bir gün Avrupa'da antrenman yapmak istiyorum. Litomice'den bir adım öne çıkmam gerektiğini biliyordum. Ve Sluneta bana bu gücü verdi; günden güne bir karar vermem gerekiyordu. Eşim beni çok destekledi çünkü birçok insan beni bu konuda cesaretlendirdi. O zamanlar Sluneta en iyi durumda, ideal bir durumda değildi. Kulübün başkanı Tom Hrubho'nun da konuşulduğu konuşuldu. Ama yıllar geçtikçe basketbolla ilgili bazı efsaneleri yok ettim.


Hrubm ile işbirliği nasıldı? muhtemelen akıntıya karşı gidiyor.
Tom spesifik, cahil bir avcıdır. Karşılıklı saygı kurduk, işi bana bıraktı. Bir şey söylediğinde geçerliydi. Her zaman birbirimizle aynı fikirde değildik, pek çok hararetli tartışmamız oldu ama hepimiz aynıydık. St için mümkün olan en iyi sonucu elde edin. Ne iyi gitti.


Litomice'de birinci ligde gizlenirken milli takımı temsil etme isteği nereden geliyor?
Hayattaki mottom geleceği değiştirecek hayallere sahip olmak, kademeli hedefler koymak ve bunun için her gün çok çalışmak. Çek milli takımının baş antrenörü ve önde gelen Avrupa takımının antrenörü pozisyonundan uzağım ama ondan üç yaş büyüğüm.


Dne ile yarı finalde şöyle demiştiniz: Sp, ilerleyeceğiz. Özgüven öğrenilir mi, yoksa içimizde mi var?
Yavaş yavaş buldum. Smaç vurduğumda, maç öncesinde ya da gelenekler hakkında konuşurken kasıklarım o kadar da sıkı değildi. Ama kazanmaya ve vermeye başladığında, benim sadece Litomice'den her şeyi yapabilen bir adam olmadığımı da fark etti. Yavaş yavaş kendime olan güvenim arttı. Ama benim için tevazu başka bir niteliktir ve bu konuda kendimi yıpratmaya çalışıyorum. Bulutlarda uçmuyorum. Acele ettik, şeref, yakalanırsa yaptıklarımızdan dolayı kendimizi övebilirim. Şimdilik bunu iyi yapılmış bir iş olarak görüyorum. Kişim bir kaide üzerine yerleştirildi. Kendime olan güvenimi analiz etmek için gitmektir.


Basketbol



Amerian sizi NM'de de etkiledi mi?
Evet. Dne'de ve play-off'larda bu, tüm Amerikalı ve diğer antrenörlerden gördüğüm bir stratejiydi. Bir şeyi kazanmak istiyorsanız öncelikle kendinizi ve çevrenizdekileri ikna etmelisiniz. Kutlamalar sırasında oyuncular bana Ocak ayında Fince oynayacağımızı söylediğimde güldüklerini ve kabul ettiklerini söylediler. Hemen hemen hepsi. Amerian bunu yapmadı, ilk dakikadan itibaren şampiyonluk için oynuyorlardı. Çekirdeği, memin uykuya dalacağına ikna edebilmemiz önemliydi. Güçlü bir insan gibi görünebilir ama kim bilir, tevazudan yoksun değilimdir. Ancak bir mazeret olarak hareket etmek, bir şeyin arkasına saklanmak, play-off'lara gittiğimizde bunun aceleye getirileceğini istemedim. A1 üst yapısını yaptığımızda hepimizin memnun olacağı gerçeği hoşuma gitmedi. Finalde de var sanıyordum ama aynı zamanda Opava, Pardubice, Dn, Brno da vardı. Ancak Pardubice ve Dne karşısında mentalitemiz iyi olduğunu kanıtladı ve özgüvenimiz play-off'larda bize biraz yardımcı oldu.


Bsncch filmindeki gibi, pek çok olumlu noktayı ve sosyal kesinliği ustalıkla yerleştirdiğiniz bir tablonuz var mı?
(gülümsemek) Diego Ocampo'nun milli takımdaki asistanıyım ve işimden keyif alıyorum. Bunu kesinlikle kısa vadede görmüyorum, çok şey öğrenmem gerekiyor. Kariyerim uzun olmalı, bu yüzden on ila on beş yıl içinde temsilci eğitmeni olmayı başarırsam mutlu olurum. Yirmi yıl sonra olunca ben de kızmayacağım. (smv)


Bir süre sonra sezonu nasıl değerlendiriyorsunuz?
Harikaydı, rüya gibiydi. Ve her şey sona erdiğinde oturup onun neler başardığını düşüneceğim. İçimdeki saygı bunun gerçek dışı bir şey olduğu yönündeydi. Bunun bir parçası olabileceğimi bilmek beni dehşete düşürdü.


Karanlıkta sahip olduğun bireyselliği evcilleştirmek nasıldı?
Bu bir Spchu deposuydu. Takıma uygun bir hediye vermeyi başardı ama bu A.B'nin birlikte oynayabilmesiydi. Ve bu her zaman yüzde 100 olmasa da genel olarak başarılı oldu. Bireysellikleri bir araya getirebildik ve bu sayede bir hayal olduk.


Neden Pardubice'ye gitmeye karar verdiniz? Bir organizasyon olarak mı çalışıyorsunuz?
Geçen yıl teklifler yağmaya başladı ve menajerime gitmek istediğim kulüplerin Nymburk, Opava ve Pardubice olduğunu söyledim. Bana göre profesyonel bir organizasyon gibi işliyor, etrafınızda daha güçlü bir takım var, sadece iki kişiden oluşmuyor ama bir yapı var, daha iyi bir pazarlama var, taraftarlara ilgi var. Ayrıca spor editörü, genel müdür, başkan. Ve aradığım şey buydu. Güneş yıllar içinde çok hareket etti ama eğer herhangi bir hata varsa önce bunu düzeltelim. Yani bu sonuç benzersiz değil, daha sık gerçekleşebilir. Pardubice'nin yeni bir Çek çekirdeği oluşturmak için gençleri nasıl birbirine bağlamak istediği vizyonunu beğendi.


Basketbol



Bekse'de vtina oyunu var, yeni bir TM mi kurulacak?
Bu aynı zamanda onların vizyonunun bir parçasıydı. Beş yıl boyunca etrafında inşa edildiği bir nesilden sonra Tom Vyoral, David Pekrek, yabancılar iyi oynadı. Bayan beş maça imza attı, hepsi bu. Benim için yeni bir şey değil, her yıl bir takımla sözleşme imzalarız.


Çarşamba günü Amerikalılara takılmıştı, Pardubice'de durum nasıl olacak?
Bu Amerikalılara bağlıydı ama sonuçta bu telaş bizim o yıllarda bir miktar çekirdek yaratmayı başarmamıza dayanıyordu. Karlovsk, Haiblk, Nblek dedi ve kendisi de sakatlanmadı, Va ve tabii ki kaptan La Peck de sakatlanmadı, bu da yeterince kaliteli bir maçtı. Bu yıllarda birçok oyunun Pardubice'ye geleceğini biliyorum. Kolay olmasa da pazar o kadar geniş değil, imza oyunlarla dolu değil.


Yüksek basınçlı potte mi?
Kendim giyeceğim, hırslıyım, uyumak istiyorum. Ve kendimi iyi hissetmediğimde en kötü eleştirmenim benim. Ama biliyorum ki Pardubice'de kendime bu kadar kötü davranmak zorunda kalmayacağım, işe yarayacak. Maç çekişmeli geçecek, takım yeni oyuncularla dolu olacak, taraftarların ve yönetimin sabırlı olması gerekecek. Muhtemelen kimse bölgenin en iyi basketbol takımı olacağımızı söylemedi.



otnar'ın stm'li sevgilileri

  • tarihteki ilk madalya
  • tarihteki ilk final
  • tarihin ilk yarı finali
  • Uzun süre 3. sırada
  • Reklamda 11 oyun
  • 122 puan kaydedildi


Peki gelecek için? Pardubice görevinizin amacı bir unvan mı olacak?
Ödüllü bir aile kutlamasında bana, birlikte olmamızın iyi bir şey olduğunu, böylece kutlayacak bir şeyim olacağını söylediler. Ve evet 2 yıl içinde Pardubice'de de olacak. Bunda da var ama bu bir süreç olacak. Ben büyük hayalleri olan bir avcıyım ve Pardubice Angam bir kez daha yükseltilmiş oyunu yasal hale getirecek.


Yıldız Tye Nichols'u Pardubice'ye götürecek misin?
Bu şimdiye kadar oynadığım en iyi oyun. Onun karakterine çok şaşırdım. Bir sezondur konuşuyoruz, işbirliğimizin ona da yakışacağını saklamayın. Tabii Almanya'dan, Polonya'dan ve diğer Avrupa ülkelerinden çok yüksek emekli maaşı teklifleri gelirse karar verilecek. Öte yandan bana emekliliğin birinci önceliği olmadığını söyledi. Bir hafta izin alacak, umarım doğru kararı verir ve benimle Pardubice'ye gelir.



Hrub: Kim lan? Adaylara saygı var


Ayrılan teknik direktör Jan Otnar için tazminat aramak, Slunety basketbol oyuncusu Tom Hrub'un planladığı kadar kolay değil. Görüşülen adaylar, Otnar'ın lig finaline yükselerek belirlediği yüksek çıtadan endişe duyuyor.

Treni'nin buna büyük saygısı var. Genç bir Eskho antrenörünün yolunu işaretliyorum. Vm yapan adamlara yaklaştım. Tren hareket etmek üzere, binmesi gerekiyor. Ancak genel müdür, durumun düşündüğüm kadar basit olmadığını söyledi.

Pardubice'ye taşınacak, seçeneklerden biri de onun yerini şu anki asistanı Alexandr Novk'un alması. Halefi açıklayacağımız gün geliyor. Yeni teknik adam yer alacak, buna yine 2 yıllık sözleşmeyle karar verecek.



Finale yükseldikten sonra Dojat Tom Hrub'a yüklendi.


Büyük olasılıkla saç kıvırıcıda da büyük değişiklikler meydana gelecektir. Savaş, ligin en değerli oyuncusu guard Ty Nichols için. Kalma ihtimali her zaman var. Geçen yıl kimse onun küle dönüşerek yüze gideceğini yüzde bir bile beklemiyordu. Yurt dışından da kazançlı teklifler alıyor ama geçen sene de öyle almıştı ve sonuç nasıl oldu… pes etmeyin, finallere doğru ilerlemesi çok dokunaklıydı.

Yetenekli Jan Karlovskho lana Psek. Bizden karlı bir teklif aldı ve şaşırdı. Ancak Hrub, hayatında bir değişiklik yapmayı denemek istediğini söyledi. Kdelka Haiblka da vurmak istiyor, Bay Lamb Autrey saat ikide yabancılardan devam etmek için çıktı.

Sluneta, FIBA Avrupa Kupası'nı finalde birincilikle kazanabilirdi ama muhtemelen bundan vazgeçecekler. Kapıyı kapatmıyor ama açıkçası bizim için büyük bir lokma. Kulüp olarak buna hazır değiliz.