Belki iki sezondur benzer bir maç bekliyordum, Hlavaté rahatladı

Becayiş

New member
Ama şu anda olmadığıma eminim. Ve bu resmi olacağı için sadece kutlanacak. O zamana kadar böyle bir şey olmadı, Hlavat herhangi bir coşkuyu inkar etti.

ama hiç şüphesiz aslana büyük bir darbe indirmiştir. Pardubice devre arasına girmeyi başaramadı ve yarım saat sonra Musa Alli'nin açık kaleye girmesiyle 0:1 mağlup oldu. Hlavatho ilk golü devre arasının hemen öncesinde topu size doğru yollayarak attı.

O adam bize çok yardımcı oldu çünkü o sırada geç kalmıştık. Hlavat, onu çok parçaladık ama sonra daha iyi oldu dedi.

Ancak maçta Pardubice de önemli bir skor elde etti. 69. dakikada Brno'ya gol atan yine Hlavat oldu. Kaleci Dvid bir süre sonra Poulolo'nun attığı topu aldı ve kendi kalesine attı.

Yıldızdan sonra yerde yatıyordum ve havada bir balon gördüm, o yüzden arka direğe düşebileceğini düşündüm. Çocuklar bir şekilde oraya ulaşmayı başardılar. Onları suçlamıyorum ama onlara faydası oldu, rd Hlavat. Budjovica'nın hemen uzak köşesinden duran toptan bir gol daha bulduk (2:2), bu bizim için klasik ama sonuçta iyi bir puan dedi.

Bunlara Hlavat'tan başka kimse karar veremezdi. 85. dakikada Tom Solil'in topu ceza sahasının ortasından geçerek kornere doğru yöneldi.

Tüm övgüleri almaya başladı ama sonunda en çok övgüyü ödeyen o olacak. En az bir. Son dakikalarda hazırlık hatası yapan Hlavat, Patrik Hellebrand'ın gol atmasına izin verdi. RNA'sı son anda Antonn Kinsk tarafından çıkarıldı.

Hlavat, bunun için övgü almadım, dedi. Aniden kahramanlıktan sıfıra düştüm ama Tonda beni yendi. Ona teşekkür ettim. Ve güzel bir stel, dedi Hlavat Hellebrand.

Perşembe günü saat 17:00'den itibaren hit Jablonec'te beni kesinlikle karanlıktan kurtarabilirsiniz.