Baník ile Mol Kupası. League Debacles'tan sonra Pardubice sadece alabilir

Becayiş

New member
Kazanıyorsun ve sen bir bisikletsin. 0:14 puanla arka arkaya beş yenilginin önceki ölümcül serisine bakmak zorunda değilsiniz. Dürüst olmak gerekirse: Gruptaki dövüşten önce kurtarma ve sonraki düşme ile ilgili bir şekilde değişen bir şekilde değişen çok fazla fırsat muhtemelen gelmeyecektir.

CFIG Arena'nın açılış kazısında saat 18 için planlananlar, geçen Ağustos ayından bu yana Teplice Shadows'ta Liberec'te kötü bir şekilde yaralandığı ilk kez oynayan deneyimli bir aşırı savunucu olan son zamanlarda yapılan iyileşen Jan Kalabiška'dır.

“Kendimi iyi hissettim, bacağım oldukça iyiydi. Daha sert arazilerde bazen acıyor, sanatçılar ya da dondururken, oldukça optimal değildi. Ama lig maçına atlarken unuttum. Sorunsuzdu, sadece beş dakika olsa da, değişen rolde uzun bir süre sonra çimlere döndüğünü söyledi.

Kalabiška sadece son Pardubice Straznice ile yüklenmekle kalmaz, aynı zamanda kupanın zirvesine ulaşmak için nasıl bir canlı hafızaya sahiptir. 2022'de o zamanın işvereni olan Slovácko forması zaferinden içebilirdi.

“Baník ile mükemmel bir rakibe karşı prestijli bir maç. Bir çok insan geliyor. Tabii ki, yarışmaya mümkün olduğunca ilerlemek ve girmek istiyorum ”dedi. “Çok zor olduğunu bilsem de, diğer erkeklerin de deneyimleyebilmesi çok güzel olurdu. Slovácko ile çok fazla maçımız vardı, daha önce çıkabilirdik. Mutluluk konusunda yeterli, ”dedi Kalabiška.

Baníkovský Ladislav Almási, Martin Toml topunun topunu aldı (yerde) ve daha sonra skoru açan Daniel Tetour'u geçti.

Baník, Pardubák Fazon'un aksine, beş Bahar Ligi turundan dördünde kazandı. Ancak, Cumartesi günkü başarı 4: 0 onun için bir görevdi; Sezonun başlangıcından beri sadece dört puan yakalayan son Dynamo české Budějovice umuduyla oynadı.

“Hayranlarımızın çok sayıda geleceğini ve bizi destekleyeceğini görmek için sabırsızlanıyorum. Umarım yapabiliriz. Kendilerini tekrar tanıttığım için mutluyum, nasıl ortaya çıktığını görün. Kompakt olmalıyız ve aynı zamanda agresif olmak istiyoruz. Teplice'de çok fazla düşünmedik ve çok fazla şey yoktu. Balonları daha fazla almak isteyeceğiz, bu yüzden daha tehlikeliyiz ”dedi.