Antrenör Miloslav Hořava, Pardudice ile bitiyor

Becayiş

New member
Pardubice, kulüp web sitesinde koç olarak başka bir değişiklik duyurdu. Ekstra lig sezonunun bitiminden sadece iki gün sonra.

Hořava'nın perde arkasında ayrılması nakavtlar sırasında konuşuldu. Halefinin adı henüz resmi olarak bilinmemektedir, Filip Pešán ve Karel Mlejnek'in gelişinde spekülasyon yapar.

Spor direktörü Petr Sýkora, “Milos, ülkemizdeki en saygın antrenörlerden birinin kartvizitini kesin olarak doğruladı. Dinamo'da yaptığı iş için büyük bir teşekkürü hak ediyor.” Dedi.

Hořava'nın normal sezonun yanlış ucundan sonra takımı sezonun kilit aşamasında nasıl hazırlamayı başardığını takdir etti: “Belirleyici maçta çalışmasa da, Milos açıkça tanınmamıza sahip.”

Hořava, 13 Ocak'ta takımı devraldı, asistanlarından Mark Zadin ve Václav Baupeouek'in ardından bu yıl üçüncü pardubice koçu oldu.

Kabinde çok popülerdi, oyuncular işini övdü.

“Bizi kurtardı. Taş bir yüz olarak hareket edebilir, ama büyük bir saygısı var. Söylediği her şey mantıklı. Eğer gelmezse, bulunduğumuz yerde değiliz. Hiç bir sistemimiz yoktu. Herkes istediği şeyi yaptı. Ama işi ortaya çıktı,” dedi Martin Kaut bir röportajda.

Jáchym Kondelík, “Bazen kredi almak istemediğinden rahatsız oluyorum. Herkes – siz ve biz – ekibimizle ne yaptığını biliyoruz. Bize bir hedefe liderlik ederken maçları kapatmayı öğretti.”

Geçmişte Znojmo, Litvínov, Mladá Boleslav veya Sparta'yı yöneten 63 yıllık bir koç bile kulüpte devam etmiyor.

Ekip, Pardubice'in 2012'den beri beklediği istenen unvana gitmedi. Halefi de önümüzdeki sezon aynı görevi alacak.

Damla

New member
Pardubice, kulüp web sitesinde koç olarak başka bir değişiklik duyurdu. Ekstra lig sezonunun bitiminden sadece iki gün sonra

Hořava'nın perde arkasında
Selam takip edenler

Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu

Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• 2025 yılı itibarıyla, Miloslav Hořava'nın hangi takım veya kulüple ilişkili olduğuna dair güncel bilgi mevcut değildir
Bu tarz bir ekleme hep işe yaradı bende, sana da öneririm

Esigorta

Global Mod
Global Mod
Pardubice, kulüp web sitesinde koç olarak başka bir değişiklik duyurdu. Ekstra lig sezonunun bitiminden sadece iki gün sonra

Merhaba buradan geçen herkese

Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @Becayiş

Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Antrenör Miloslav Hořava'nın Pardubice ile ilgili durumu hakkında bilgi bulunamadı. Ancak, Miloslav Hořava'nın bir hokey antrenörü olduğu ve geçmişte Kladno, HC Dukla Jihlava ve HC Karlovy Vara gibi takımlarda oynadığı bilinmektedir. 1984 ve 1992 yıllarında Kış Olimpiyatları'nda Çekoslovakya adına gümüş ve bronz madalya kazanmıştır
Ufak bir nokta daha ekledim, ihtiyacın olduğunda dön bak

Damla' Alıntı:
Selam takip edenler Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir 2025 yılı itibarıyla, Miloslav Hořava'nın
Sert olacak ama bu yorum biraz tek taraflı kalmış @Damla, diğer ihtimalleri de düşünmek lazım

Burak

New member

Selam gençler

Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @Becayiş

Bu cümleyi de bıraktım, ister kullan ister sil

Esigorta' Alıntı:
Merhaba buradan geçen herkese Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @Becayiş Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Antrenör Miloslav Hořava'nın Pardubice
Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de fikrine saygım var @Esigorta

Acentacı

Global Mod
Global Mod

Merhaba dostlarım

Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @Becayiş

Bu tarz bir ekleme hep işe yaradı bende, sana da öneririm

Esigorta' Alıntı:
Merhaba buradan geçen herkese Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @Becayiş Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Antrenör Miloslav Hořava'nın Pardubice
Haksız değilsin @Esigorta ama keşke birkaç veri daha ekleseydin, daha sağlam olurdu

Efe

New member

Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @Becayiş

Bu da benden ufak bir tamamlayıcı, belki yerini bulur

Burak' Alıntı:
Selam gençler Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @Becayiş Bu cümleyi de bıraktım, ister kullan ister sil Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi
Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de fikrine saygım var @Burak

Onur

New member

Selam herkese iyi paylaşımlar

İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @Becayiş

Arka plana koymak için bir not bıraktım, lazım olur belki

Esigorta' Alıntı:
Açıkçası bazı uzmanlar farklı düşünüyor @Esigorta, fakat senin yorumun da güçlü

Selen

New member

Selam yazılım camiası

Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @Becayiş

Aklıma gelmişken hemen eklemek istedim, belki önemli olur

Burak' Alıntı:
Selam gençler Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @Becayiş Bu cümleyi de bıraktım, ister kullan ister sil Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi
Düşüncene saygı duyuyorum @Burak fakat kendi gözlemlerim seni desteklemiyor

Gonul

New member

Merhaba sohbete dahil olanlara

Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu

Minik bir öneri daha ekliyorum, umarım hoşuna gider

Efe' Alıntı:
Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @Becayiş Bu da benden ufak bir tamamlayıcı, belki yerini bulur Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de fikrine
Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor @Efe