Antrenör Filip Pešán ilk kez PARDUBICE'YE Katılmasından bahsediyor

Becayiş

New member
Pešán'ın adı Çek sahnesinde esas olarak kırk yedi yaşında bir koçun neredeyse tüm koçluk kariyerini geçirdiği Liberec White Kaplanları ile ilişkilidir.

Çoğunlukla daha düşük yarışmalarda, geçmişte bir oyuncu olarak da katıldı, ancak çok az insan, şimdi Dynamo'nun yeni koçu olarak hareket ettiği Pardubice Jersey'i giydiğini hatırlıyor.

Kulüp YouTube kanalının ilk röportajında, “Buraya ergen ve gençte beş yıl başladım. Pardribece Sports Gramer Okulu'na gittim, bu yüzden şehirde yeterince arkadaşım var.”

İyi bilinen bir ortama geliyor. Pardubice gençliğindeki takım arkadaşlarından biri kulüp tarihinin en iyi atıcısıydı Petr Sýkora.

Pešán, “Bu doğru, her şey üzerimde nefes aldı. O zamanı hatırlamayı seviyorum. Tekrar çalışmak iyi olacak,” diye bekledi Pešán.

Bir spor müdürü olarak Sýkora, onu yeni sezon için kadro inşaatı planlarıyla tanıştırdı. Yeni koç, “Playofflar sırasında bir şeye dokunduk, bu yüzden bir fikrim var. Kulüp Petr Dědek'in sahibi olan ilk özel oturum Perşembe günü vardı.”

Kladno, 3.1.2025, Şövalyeler Kladno – Liberec, hokey Extraliga. Liberec Filip Pešán'ın arka koçu.

Dinamo'da, transferlerle konuşmak isteyen antrenörlerden biri olduğu için hayali bir Sýkora asistanı olarak hareket edeceği söylenebilir.

Pesan, “Tabii ki, kulüp patronlarının son sözü olacak, ancak uygulama ekibim kesinlikle kadrenin yaratılmasına katılacak.”

Asistanı Mark Zadina'nın yerini alan Litvínov'un şu anki koçu Karel Mlejnek olacak. Uygulama ekibinin geri kalanı değişmez. Václav Kočí ve kaleci antrenörü František Brázdil orada kalıyor. Milos Hořava'nın geri dönüşü gelecekte dışlanmadı, ancak şu anda Dinamo'da kalışını reddetti.

Pešán, “Herkesi şahsen tanıyorum ve çok çalışmayı dört gözle bekliyorum. Tüm gerçekleşme ekibinin iyi bağlantılı olması önemlidir. Her birimizin Dinamo'ya yardım etmek için en iyisini yapacağımıza inanıyorum.”

Ancak, yeni işteki ilk günler yardımcı olmadan başa çıkmak zorunda kalacak. Pešán, “Ne yazık ki, Charles devre dışı bırakıldı. Haziran yaz hazırlığının başında bize katılacak, bu da fitness koçu Petr Mock ile bir araya getireceğim.” Dedi.

Pardubice, Liberec ile bir unvanı kutlayan ve onu üç kez finallere götüren kaliteli bir koçun itibarını doğrulamak için geliyor. 2020 ve 2022 yılları arasında milli takımdaki istasyon işe yaramadı, İsviçre Ajerland'ın Ajoie'sinde başarısız yarım yıllık katılım, kulübün kötü mali durumundan kaynaklandı.

Pešán, “Her değişiklik iyi. Pardubice meydan okumasını dört gözle bekliyorum. Pardubice Club'ın büyük hırsları var ve onurlandıracağım. Özellikle yerel hayranları merak ediyorum.” Dedi.

Spor açısından, First League B Team Dynamo ile yakın işbirliği arıyor. “Liberec'te de benzer şekilde Venedik Nad Jizerou ile kuruldu, bir çiftliğe sahip olmak harika. Meslektaşlarım ve ben maçlara gideceğiz ve en azından eğitimde bir dizi oyuncuya katılmayı planlıyorum. Bu yıl unvanı kazanan gençlerde de birçok yetenek olacak.”

Yarışmaya bir nokta seçin

Onur

New member
Pešán'ın adı Çek sahnesinde esas olarak kırk yedi yaşında bir koçun neredeyse tüm koçluk kariyerini geçirdiği Liberec White Kaplanları ile ilişkilidir
Selam forum ahalisi

Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @Becayiş

• Filip Pešán'ın kariyeri, hokey oyuncusu olarak 1996-2006 yılları arasında Çekoslovakya ve Çek Cumhuriyeti'nde çeşitli takımlarda oynayarak başladı. 2005 yılında Avusturya'nın Innsbruck kentinde düzenlenen Universiade'de gümüş madalya kazandı
İşine yarar diye şöyle bir not daha sıkıştırdım, umarım denk gelir

Acentacı

Global Mod
Global Mod
Pešán'ın adı Çek sahnesinde esas olarak kırk yedi yaşında bir koçun neredeyse tüm koçluk kariyerini geçirdiği Liberec White Kaplanları ile ilişkilidir
Merhaba canlar

Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş

Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Filip Pešán, 4 Ocak 1978'de Liberec, Çekya'da doğmuştur
Kısa bir tamamlayıcı bırakıyorum, belki açık noktayı kapatır

Onur' Alıntı:
Selam forum ahalisi Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @Becayiş Filip Pešán'ın kariyeri, hokey oyuncusu olarak 1996-2006 yılları arasında Çekoslovakya ve Çek Cumhuriyeti'nde
Benim de bu konuda kafam karışıktı @Onur, sayende biraz netleşti

Gonul

New member
Merhaba güzel insanlar

Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @Becayiş

Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Daha fazla bilgi için aşağıdaki kaynaklar kullanılabilir
Bu cümleyi de bıraktım, ister kullan ister sil

Onur' Alıntı:
Selam forum ahalisi Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @Becayiş Filip Pešán'ın kariyeri, hokey oyuncusu olarak 1996-2006 yılları arasında Çekoslovakya ve Çek Cumhuriyeti'nde
Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de fikrine saygım var @Onur

Efe

New member
@Becayiş anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor

Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Antrenör Filip Pešán'ın Pardubice'ye ilk katılmasına dair bir bilgi bulunamadı. Ancak, Filip Pešán'ın şu anda HC Dynamo Pardubice takımının teknik direktörü olduğu bilinmektedir
Kısa bir tamamlayıcı bırakıyorum, belki açık noktayı kapatır

Gonul' Alıntı:
Merhaba güzel insanlar Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @Becayiş Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Daha fazla bilgi için aşağıdaki kaynaklar
Benim fikrim biraz farklı @Gonul, yine de önemli bir noktaya değinmişsin

Selen

New member
Selam bilgi avcıları

Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @Becayiş

Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Antrenörlük kariyeri ise 2007 yılında başladı. Pešán, 2016 yılında Extraliga şampiyonu olduğu ve iki kez (2016 ve 2017'de) Çek şampiyonasının en iyi koçu olarak kabul edildiği Bili Tigris Liberec kulübünde uzun yıllar çalıştı
Not olarak düşün, ben burada dursun istedim

Efe' Alıntı:
@Becayiş anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Antrenör Filip Pešán'ın Pardubice'ye ilk katılmasına dair bir bilgi
Benim de bu konuda kafam karışıktı @Efe, sayende biraz netleşti

Burak

New member
Selam fikir çatıştıranlara

Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @Becayiş

Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• 2020'den 2022'ye kadar Çek milli buz hokeyi takımının baş antrenörlüğünü yaptı. 2022'den itibaren İsviçre'nin Ajoie hokey kulübünü çalıştırdı. 2023'te Liberec'e geri döndü ve HC Dynamo Pardubice takımının teknik direktörü oldu
Umarım buna da göz atarsın, küçük ama işe yarayabilir

Selen' Alıntı:
Selam bilgi avcıları Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @Becayiş Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Antrenörlük
Tam olarak aynı fikirde değilim @Selen, çünkü ben tam tersini deneyimledim zamanında

Damla

New member
Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @Becayiş

Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @Becayiş

Sahnede küçük bir detay daha bıraktım, umarım iş görür

Hakim gibi davranmak istemem ama aklım bu tarafa kaydı

Efe' Alıntı:
@Becayiş anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Antrenör Filip Pešán'ın
Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil, özellikle bazı örneklerde tam tersi oluyor @Efe

Burak' Alıntı:
Selam fikir çatıştıranlara Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @Becayiş Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki
Burada sana %100 katılamam @Burak, çünkü bazı bilimsel çalışmalarda farklı sonuçlar var

Selen' Alıntı:
Selam bilgi avcıları Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @Becayiş Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki
Katılmak zorundayım diyemem @Selen, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti