Alışveriş merkezi garajlarındaki barikatların faydası olması gerekiyordu ama sütunlar oluşturdular

Becayiş

New member
Çevredeki sokaklar çökerken, Klov kiovatka’daki durum birçok insan için daha da kötüleşti. Hiçbir şeyi bildirmek istemiyorum çünkü alışveriş merkezinden ayrılmak çoğu zaman dayanılmaz derecede uzun sürüyor. Palce Pardubice’nin sahibi bile gardiyanlardan etkilenmemiş.

Bu hoşuma gitmedi. Onun uzakta olduğunu ve yolda da durumun iyi olmadığını itiraf ediyorum. Ancak size asgari düzeyde yardımcı olduk, ancak şu anda evlerine dönmekte olan Zvod Mru’lu insanların durumunu ciddi şekilde ağırlaştırdık. Eski ulaştırmadan sorumlu milletvekili Petr Kva, motorların çalıştırılacağı yer altı garajlarından bu kadar uzun bir ayrılmanın kesinlikle mümkün olmadığını söyledi.

Ve sanırım ODS Kva temsilcisi, Palka’nın durumu hakkında bana en iyi bilgiyi verecek ilk kişi olacak. Ben şehrin kamera sisteminden sorumluyum, dolayısıyla sütunların yapımını internetten izleyebiliyorum. İlk durak K Polabinm caddesinin tamamı, Masarykovo nmst engellendi. Hiç bu kadar kötü olmamıştı, geçen hafta Çarşamba günü saat 16.00 civarında seni ihbar etti.

Kentin başkanı, ulaştırmadan sorumlu milletvekili Jan Hrabal ile birlikte iki yolun kullanımını engelleyecek kırmızı bacağın arkasında duruyor. bu yüzden karmaşık bir tane bulmalıyız. Benim vizyonuma göre tek bir yol var: Palc ikinci bir giriş ve giriş yapmalı, böylece özellikle trafiğin yoğun olduğu zamanlarda kavşağa inecek, dedi Hrabal.

Ancak Palce Pardubice’nin sahibi henüz benzer bir yatırıma hazırlanmıyor. Şimdilik tek bir şey var: Korucularına acımıyorlar. Şehrin trafik durumuyla ilgilenmesi gerektiğinin farkındayız ancak kurulan trafik kontrol sistemi operasyonel sorunlara neden oluyor ve hizmetlerimizin dahili kullanılabilirliğini zorlaştırıyor. Palc Pardubice’de bulunan Redstone şirketinin sözcüsü Petr Hlvka, harekete geçmeye hazırız ve en az iki uygun partinin olacağını biliyoruz dedi.

Palca’dan sola sıçrayacak

Yardımcısı Hrabal, Palc Pardubice pat şirketinin yönetimiyle ilgilendi. Önce Olomouc’taki dükkânına gitti ve Vera kiovatka’da Manaery ile tanıştı. Ve birlikte ilk gerçek silah üzerinde anlaştılar. Palca’dan en kısa sürede soldan girişin mümkün olacağı, insanların kollarını kullanarak giriş yapmamaları için trafik işaretleri gönderileceği konusunda takvim yılı sonuna kadar geçici bir anlaşma üzerinde anlaştık. garaj, dedi sosyal medyadan yeni gelen eleştirmenlerin farkında olan Hrabal.

Ara sıra alışveriş merkezinin önünden geçmek, hatta mezarına gitmek zorunda kalan Pardubice aptallarının ruh hali hiç de iyi değil.

Palce garajına girmeden önce nasıl bir aptal, kaçık birinin otoparkta mahsur kalma fikrini ortaya attığını merak ediyorum. Bunlardan ikisi saat 17.00’den, diğeri ise 10.00’dan itibaren yarım saat mahsur kaldı. Bravo! Petr Hol, Pardubick trafik haber ajansının Facebook sayfasında alkışlayalım, diye yazdı ve şöyle başladı: “İçimde pek çok çetrefilli şey var.” Yaklaşık 540 kişi yanıt verdi ve bunların 274’ü yorumlarını ekledi.

Bunu tam anlamıyla başarıya ulaşamayan bir girişim olarak değerlendiriyorum. Konseyin beşinci toplantısında mutlaka tartışacağız. Benim için Palca sapağından hemen sonra sağa dönmenin mümkün olmadığı kesin. Petr Kva önerilen değişikliği destekliyor.

Ancak Hrabal’a göre Palka çevresindeki durum o kadar kötüydü ki belediye binasının tepki vermesi gerekiyordu. Pardubice trafiğe kapalıdır, tarihsel olarak en diptedir. Mevcut hak deneyseldir, yani imar hakkı yoktur. Hrabal, Zvodu Mru kanalı yönündeki akıntının izlenmesiyle ilgili olarak, esas olarak arry’deki ambarın güvenliğiyle ilgili herhangi bir adımın atılıp atılmayacağının belirlenmesi için bir değerlendirme yapılacağını ekledi. Bir hafta boyunca hayvanlarla buluşmaya gitmem gerekiyor.

Hrabal, yıl başında yine Palce’nin öncülüğünde başka bir toplantıda buluşacağımızı, kapsamlı bir toplantı bulmamız gerektiğini ekledi.

Geçmişte şehir merkezindeki alışveriş merkezinin etrafındaki yer altı otoparkına tek girişe izin verilmesini seleflerini eleştiren siyasetçiler arasında yer alıyor. Dalm je Petr Kva: Bu benim için tamamen anlaşılmaz bir şey. Bu konuda eski şehir liderliği sefil bir şekilde başarısız oldu. K Polabinm Caddesi’nde bir giriş olsaydı çok daha sessiz olurdu.

Haritalar © SHOCart ve OpenStreetMap’in yazarı tarafından sağlanmaktadır. SHOCart şirketi, turist ve bisiklet haritaları ve atlaslarının geleneksel bir yayıncısıdır. şeyler www.shocart.cz